Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj została zrobiona aktualizacja bazy, doszło + 200 adresów. Jeszcze dzisiaj, najpóźniej jutro powinny dojść kolejne adresy.

Jeśli chodzi o bazadon - dzisiaj już wiele się wyjaśni, zostaną pewnie do dogadania szczegóły.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rzadko trafiam z terminem, dzisiaj będę robił przy wiki, więc kto wie, prawdopodobnie w następnym tygodniu będzie gotowe i wysłane.

Co do Freeglobes - łamane są tylko te standardowe captcha (takie na niebieskim tle).

OK, ale mówiąc szczerze sporo katalogów nawet nie ma captchy a ja raptem na maila dostałem 10 maili z zagranicznych katów, do których się nie doda i tak i z 2 polskich. Specjalnie stworzyłem taki projekt dla tych 2 problematycznych skryptów - czyli freeglobes i qlweb i mam po przejściu zarówno bazy public i priv raptem dziesięć maili i 18 udanych dodań w sumie.

Jak to jest u Was, ile macie poprawnych dodań i potwierdzeń na mailu dla tych 2 skryptów? Bo teraz nie wiem czy coś zmieniać, czy tak po prostu będzie.

Zwłaszcza, że jak teraz tak patrzę to sporo tych qlwebów ma automatyczną publikację - więc raportowanie powinno w nich być, np:

https://www.katalog-stron.gorlice.pl

Jeśli możesz podeślij mi na mail listy freeglobes i qlweb które sprawiają problemy - zobaczę co jest nie tak.

Ale przecież do bazy dodane zostały tylko nowe katalogi, skuteczność z tego powodu zmienić się nie mogła :) - ja puszczałem 3 dni temu projekt, to dodało ok 1700 wpisów, zaraz puszczę jeszcze jeden projekt i będę mógł coś więcej napisać.

Logi będą dostępne już niedługo.

Jeśli możesz podeślij mi na mail listy freeglobes i qlweb które sprawiają problemy - zobaczę co jest nie tak.

Tak, tylko że nie mam co przesyłać w zasadzie bo dla kilku dodań które puściłem np. z bazy publicznej mam raptem 1 link w raporcie :) - ale jak śledzę dodawanie tylko do qlwebów, to widzę, że idą dodania, tylko tak jakby w raporcie ich brak. Nie wiem, może poprawią to logi, po których będzie można cos zawnioskować samemu. Bo jak ręcznie odpalam sobie w przeglądarce cron to widze tez że cos tam dodaje do tych qlwebów.

Mam problem z proxy. Całkiem mi sie posypało i nie chce generowac tekstow i sprawdzac pozycji. Jak wykasowac do zera liste serwerow proxy bo mam tam jakies dziwne krzaczki :), skad wziac jakies dzialajace i ile trzeba ich dodac?

proxy do takich celów najlepiej prywatne - bo zwariujesz żeby je zmieniac co chwilę :)

a usunąc proxy możesz z poziomu ftp tylko tak mi się to udało jest tam plik o nazwie proxylist

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności