Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Generator tekstów działa, więc pewnie zablokowane IP (przy korzystaniu z monitoringu dość często blokuje IP) - i właśnie poprawiłem monitoring tak, że wytrzymuje dużo więcej. Więc chętnych zapraszam na mail, pełna aktualizacja powinna być na początku tygodnia.

Co do BazaDon - najważniejsze rzeczy zostały już ustalone, są jeszcze tylko małe szczegóły, szczególiki do ustalenia. Do końca miesiąca powinien być już nowy skrypt BazaDon.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja rowniez doceniam i produkt i support :)

kiedy planujesz aktualizacje?

Nadal nie dziala mi generator tekstow :/ Wydaje mi sie ze przez proxy. Skad bierzecie darmowe dzialajace i ile powinno ich byc?

Właśnie skąd bierzecie dobre darmowe proxy? lub jakieś tanie płatne?

Lubisz gry komputerowe? A do tego zupełnie za darmo? Jeżeli tak to wejdź na https://darmowe-gry.pl i zobacz darmowe gry.

Pobierz za darmo program do rozliczeń podatkowych za 2015 rok z pity2016ng.pl lub wybierz inny sprawdzony program ze strony: pity-program.pl PITy 2015 ips.

Co do proxy, to wystarczy, że wpiszesz w wyszukiwarkę "proxy list" i aktualną datę np. 2012.08.18. Z tabeli z proxy zawsze działa kilka, Don Ci wyrzuci błędne. Zawsze kilka szt. z tego wyciągniesz (ale trzeba codziennie aktualizować).

Generator tekstów działa, więc pewnie zablokowane IP (przy korzystaniu z monitoringu dość często blokuje IP) - i właśnie poprawiłem monitoring tak, że wytrzymuje dużo więcej. Więc chętnych zapraszam na mail, pełna aktualizacja powinna być na początku tygodnia.

Co do BazaDon - najważniejsze rzeczy zostały już ustalone, są jeszcze tylko małe szczegóły, szczególiki do ustalenia. Do końca miesiąca powinien być już nowy skrypt BazaDon.

wiec jesli mam zablokowane IP to musze przeniesc donlinkage na inny serwer????

To ja nawiązując do pytania kolegi szuwar - czy dodawanie do katalogów działa po proxy? Bo dodałem 10 prywatnych proxy, a więc na pewno działających i dodawanie wtedy w ogóle staje. A tez nie wiem czy ip gdzie jest donlinkage nie ma gdzieniegdzie bana i przez to skutecznosc moze spadać - testował to ktoś? Bo wydaje się to ważną rzeczą.

Skuteczność - zbieram jeszcze bazę wiki, więc nie powiem, bo nie wiem :) Ale nie jest źle, jest mnóstwo standardowych wiki.

szuwar - jeśli masz zablokowane IP to po prostu nie możesz korzystać bez proxy z generatora tekstów, monitoringu i harvestera katalogów. Zwykle ban na IP zostaje zdjęty samoczynnie - ale jeśli trzymasz to na hostingu, na którym jest kilka softów odpytujących Google, to jasna sprawa, że będzie się to powtarzało non-stop.

Co do prywatnych proxy - dobrze że mi przypomniałeś. Ostatnio miałem to sprawdzić. Kupiłem proxy na proxiesforrent.com - ale nie otrzymałem żadnej listy proxy. Łajdaki :]

mindryl - jeśli mógłbyś użyczyć mi 1 priv proxy do przetestowania (pewnie w funkcji jest jakaś literówka) byłbym bardzo wdzięczny.

Jeszcze kilka poprawek zrobię, dorzucę księgi gości i będzie dostępny update. Powinno się udać to do jutra najpóźniej to zrobić.

Po tej aktualizacji następną planuję na ostatni dzień miesiąca (będzie to aktualizacja dotycząca zamkniętej bazy precli BazaDon).

A dalej to już tylko obsługa nowych skryptów + próby zwiększenia skuteczności.

Do Wiki DonLinkage dodaje sprawnie, na bazie publicznej która będzie na początek udostępniona będzie spokojnie +500 potwierdzonych linków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności