Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

A ja mam z kolei pytanie czy jest taka możliwość aby zrobić usuwanie nieaktywnych i/lub zduplikowanych katalogow bo ręczne usuwanie strasznie długo trwa.

kolejne czy działa wam export do sbpinger bo mi w słowie na które ma być pingowany wpis wstawia jakieś krzaczki

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam!

A ja mam z kolei pytanie czy jest taka możliwość aby zrobić usuwanie nieaktywnych i/lub zduplikowanych katalogow bo ręczne usuwanie strasznie długo trwa.

Dołączam sie do tej prośby ... głównie chodzi o zduplikowane katalogi i precle...może do najbliższej aktualizacji było by to dołączone...?

...

Usuwanie nieaktywnych -> z tym nie zdążę na tą aktualizację. Ale mam pomysł jak to dobrze wprowadzić żeby było ok :) Jeśli chodzi o duplikaty, to przy wprowadzaniu adresów duplikaty są pomijane.

jeśli dawno nie aktualizowałem donlinka (2.0)

Podmieniasz pliki, odpalasz install i dostępne updaty (pliki php w paczce) i będzie śmigać.

Czyli już w tej aktualizacji co będzie na dniach duplikaty będą pomijane? a jak sprawa wygląda jeżeli będę wchciał dodać np 100webmini i w połowie listy pojawi się adres który już jest? zostanie pominięty tylko ten a reszta będzie dodana? odnośnie WP podczas pobierania emaili z poczty duplikat będzie pomijany?

...

Eksport jest naprawiony, tylko nie chcę podsyłać aktualizacji po jednym pliku. Tak, będzie pomijany tylko zduplikowany adres, reszta będzie dodawana.

mam pytanie co do upbase.php, bo klikam updejta bo mi pokazuje, że są nowe, pokazuje, że updejtnięto ale dalej się pokazuje możliwość updejtu (że nadal nowe są)

2gie pytanie czy będzie jakiś nowy skrypcik przy updejcie ? :D

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Czy będzie jakaś promocja gwiazdkowa? :D Pożyjemy, zobaczymy ;)

Na pewno z najbliższym udpatem będzie podwyższona cena, bo trochę opcji dojdzie.

No i właśnie jeśli chodzi o update.... nie zabijcie, ale... jutro... niestety.... ale... jakby to powiedzieć... nie zdążę. Niestety kolejny raz się przeliczyłem :) - muszę to przełożyć ostatecznie na sobotę na godziny dość późne. Proszę nie zastraszać mojej rodziny...

Przepraszam.

edit.

ravau - 777 na txtowe pliki powinno pomoc.

Nowy skrypcik... zależy od mojego wyścigu z czasem, mam coś w przygotowaniu.

Ogólnie to porawki, kilka nowych funkcji ułatwiających katalogowanie, zwiększenie skuteczności dodań do WP. Jeśli wszystko pójdzie jak trzeba to zwiększenie skuteczności dodawania do easydir, pingowanie. To tak na szybko z głowy. O logo już wspominałem :D

Aha, jutro raczej nie będę dostępny, więc jakby co to nie zniknąłem z kasą za dodawarki ;)

A jak wygląda sprawa ze zwiększeniem skuteczności dodawania i rejestracji w WP oraz wysyłaniem unikalnych tekstów?? Masz te pliki już gotowe?

Nie ukrywam, że trochę gonią mnie terminy a dodawanie leży :P

Wiem, że nie chcesz wysyłać pojedynczych plików, ale może mógłbyś wrzucić gdzieś na serwer jakąś małą paczuszkę tylko z tymi plikami, poprawiającymi unikalność i dodawanie do WP (jeśli oczywiście są gotowe) :soczek:

A jak nie masz czasu uploadować, to wyślij mi na maila to ja wrzucę na serwer albo sam roześlę zainteresowanym, którzy zgłoszą taką potrzebę :P

Szkoda marnować trzech dni, kiedy sprzęt mógłby przez weekend pracować - tak mi się wydaje :)

To nie takie proste - pliki współpracują z bazą, są już powprowadzane nowe funkcje i wszystko by klękło. Niestety trzeba poczekać :soczek:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności