Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Na wszystkich kontach home.pl poszły banany. Z każdego harvestowałem i monitorowałem wiele stron. Chyba że Google blokuje wszystkie IP home.pl (coś takiego słyszałem od programisty)

Zainstalowałem 3 katalogi don na subdomenach. Teraz chcę zainstalować kilka innych na innych subdomenach z inną domeną i ukazuje mi się komunikat: Zainstaluj najpierw skrypt w tej domenie. Oczywiście jest zainstalowany w subdomenie

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na Home są tego typu problemy - jeśli masz problem z podpięciem podaj mi na mail dostęp do panelu dodawarki + listę adresów które chcesz podpiąć.

Jutro będzie dostępna aktualizacja do najnowszej wersji bazadon :)

Czemu mu odpisałem, teraz tu nas molestuje tysiącem pytań, jaki ja byłem głupi. Sorry za off

Co do DLA, dobry pomysł z czarną listą, ale wrzucał bym do niej katalogi/precle do których nie udało się dodać przez x razy z możliwością "przelecenia" blacklisty co jakiś czas w celu sprawdzenia czy coś tam nie ożyło na nowo.

Dlaczego x razy?

Bo często jest tak że katalog/precel w danej chwili dodawania jest zajechany.

Jak to jest z tymi pksi? Powinno dodawać do tej grupy katalogów po aktualizacji? Bo u mnie 0 dodań w bazie publicznej i prywatnej (harvestowane poprzez DLA). W logach pojawia się komunikat "inny błąd". Nie wiem czy to kwestia bazy czy coś nie trybi nadal.

Na domyślnej powinno dodać kilkadziesiąt wpisów do PKSI.

Problem z rejestracją Wiki sprawdzam właśnie - jest problem na częśc hostingów z sesjami. Dziś powinno być już po problemie.

DonLinkage na wielu hostingach działa poprawnie (między innymi laohost.pl), z tym Wiki to coś dziwnego.

2 pytania do użytkowników/autora:

1. Czy po dodaniu wpisu do bazy prywatnych precli wordpress jest możliwość później usunięcia linku z artykułu? Jeśli nie to czy istnieje szansa na wprowadzenie takiej opcji?

2. Czy istnieje możliwość stworzenia jednego dużego projektu z liczbą powiedzmy 20-30 opisów i linkowanie z tej grupy większej ilości domen?(tak aby stworzyć jeden projekt i skatalogować z niego np: masowo 50 domen a nie dla każdej domeny tworzyć osobny projekt). Taka możliwość daje publiker ale jest za wolny.

3. Jaka jest szybkość dodawania do katalogów na shared'ach? Porównywalna z omniadd?

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Co do punktu 1 - nie ma takiej opcji i na pewno w najbliższym czasie nie będzie.

ad2 - oczywiście jest możliwość dla precli. Wystarczy wrzucić artykuły w formacie {art 1|art 2|...|art 30}, a w artach zrobić podlinkowanie

<a href=%link1%>{jakieś|anchory}</a>

i wskazać w Podlinkowaniu wcześniej stworzoną listę a adresami (moduły>>linki).

Dla katalogów można zrobić adres z synonimami, ale nie doda każdego adresu do każdego katalogu.

ad3. Nie korzystam z omniadd od dawna, więc nie mogę się wypowiedzieć na ten temat. Na pewno porównywalna z v4.

Czy wprowadzenie 1 opcje wiąże się z znacznymi modyfikacjami? We wszystkich automatach brakuje mi te opcji, wtedy ma się pełna kontrolę nad postowonie w prywatnej bazie blogów. Czy Donlinkage obsługuje platformy blogowe np: wordpress.com za pomocą xml-rpc ?

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Opcja o której piszesz będzie dostępna w programie do zarządzania zapleczem który się jeszcze pisze.

W donlinku trzeba by dużo pozmieniać. Edycji wpisów na pewno nie będzie.

Nie ma obsługi przez XML-rpc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności