Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1 "Rejestracja konta"

Przyszło mi na skrzynke pona d 1500 emaili z nowymi loginami i hasłami,

a) i rozumiem, że DLK ma dostęp do tej skrzynki i sam pobiera loginy i hasła których pózniej używa do preclowania?

2 "Heverstowanie"

Pojawiają mi sie nowe adresy, ale skąd? ja nie wrzucałem ich do sprawdznia

a) Czy codziennie uruchamia sie skrypt i sam szuka w google nowych katalogów?

B) a te WordPresowe które mogę "Przenieśc do rejestracji" to z wyszukania czy 'połączone' już adresy z wyniku wczesniejszej rejestracji konta i zaciągnieciu do bazy loginu i hasła z punktu pierweszego ("Rejestracja konta")?

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

ad.1 tak, inaczej by to nie miało sensu żeby ręcznie pobierać z maila

ad2. masz footprinty w menu harvestowanie - codziennie jes sprawdza w google i dodane nowe adresy

Ja tam osobiscie czekam na możliwości filtrowania i ogólną wyszukiwarkę która pozwoli usuwać złe adresy w ten sposób na bazie logów. Ktos mnie popiera w tym względzie?

1 cos mi nie dziala "BackLinkChecker" skrypt sie wykonuje .... aż w końcu wraca na stronę główną

2 Kiedy program kożysta z proxy? za każdym razem tz. każdy modół (hevrastowanie, monitoring pozycji,

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Są w przygotowaniu szybkie operacje na logach.

Co do backlinkcheckera: przed momentem sprawdziłem i działa dobrze. Sprawdź na przykład dla adresu donlinkage.pl - u mnie znajduje 328 BL

Wyjasnijcie mi:

1 Aktualnie rejestruje WP o ID 5740. Wszystkich WP przeznaczonych do rejestacji: 5737

- rozumiem że wysłał 5740 emali z probą rejestarci użtkownika, czy tak?

2 Ilość zarejestrowanych WP: publiczne: 0, prywatne: 348

- dalczego nei mam publinczych? skoro te 5737 to są publincze dostarczone przez DLK

- skąd te prywatne sie wzieły? czy tyle udało się / jest gotowych do użytku w skutek prejestracji użytkownika z punktu 1)?

3 Aktualnie rejestruje WIKI o ID 1450. Wszystkich WIKI przeznaczonych do rejestacji: 2556

4 Ilość zarejestrowanych WIKI: publiczne: 0, prywatne: 77

- to samo dla WIKi tak?

5 Aktualnie odbiera email numer 445

- czyli pobrał dopiero 445 (uesr i haslo z emali) na 5737 możliwych?

- jak tak to dziwne bo na skrzynce pewnei ma z 1600 wiec daleczego tak mało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności