Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

1) Nr id nie świadczy o tym, że tyle wordpressów DonLinkage już przeleciał (np. pierwszy wordpress na liście do rejestracji może mieć id 5000) albo że w tylu udało się zarejestrować

2) Być może w module rejestracji zaznaczyłeś, że ma dodać Wordpressy do bazy prywatnej

3), 4) Patrz punkt 2

5) Pobieranie maili, o ile się orientuje, odbywa się się równolele z rejestracją. Im więcej odebranych maili, tym baza zarejestrowanych powinna się powiększać.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Darq napisz na maila. Kolejna aktualizacja już prawie gotowa, więc może lepiej się powstrzymać :D

No właśnie, co do aktualizacji: dalej jest problem z rejestracją wiki na niektórych serwerach i już z tego zielony jestem :). Staram się też rozwiązać problem z monitoringiem i harvesterem, bo też na niektórych serwerach jest problem.

A tak poza tym, to już prawie mam gotowy nowy skrypt bazadon, muszę jeszcze dorzucić do paczki przynajmniej kilkanaście-kilkadziesiąt templatek. Może jeszcze dzisiaj mi się uda to wszystko wrzucić razem z wiki.

Z pierwszego posta:

Jeśli chcesz przetestować dodawarkę wyślij informację na eukaonly@o2.pl
.

Zapraszam.

BazaDon w przebudowie. Już na ukończeniu, jeszcze dopieszczane - musi być jednoczesny update z updatem DonLinkage oczywiście.

Promocja na kolejne licencje - zawsze się znajdzie. Napisz na mail :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności