Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No właśnie, co do aktualizacji: dalej jest problem z rejestracją wiki na niektórych serwerach i już z tego zielony jestem :). Staram się też rozwiązać problem z monitoringiem i harvesterem, bo też na niektórych serwerach jest problem.

Tam najlepiej nic nie ruszać. Po ostatniej aktualizacji monitoring działa mi dobrze (wcześniej się sypał po 25 frazach). Do harvestowania są inne narzędzia a nie don - to ma być dodawarka w końcu a nie zamulacz serwera.

Co do wiki to mi jakoś się rejestruje bez problemu. Mam już prawie 2k zarejestrowanych, ale jeszcze z tydzień mu zejdzie zanim się zarejestruje do pozostałych.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

blake to ładną listą dysponujesz, jakiś targ? (pw)

Wszystko znalezione za free w necie ;) Nie mam ich nawet na dysku bo tylko kopiowałem i wklejałem do rejestracji, ale jak się zarejestruje do końca (pewnie będzie ok 5k) to wtedy taka listę może udostępnię.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Mam juz dosc hostingu na linuxpl. Strasznie wolno mi chodzi dodawarka. Tez tak macie? Czy to moze wina mojej juz dosyc sporej bazy (aktualnie dodaje projekt nr 459 w 26 grupach projektow). Po wyczyszczeniu bazy dodawarka moze przyspieszyc? Czy polecacie przeniesc ja na inny serwer (jaki?). Na linuxpl podoba mi sie glownie cena (50z rok ;))

pozdrawiam

Przy dużych ilościach projektów bardzo mulące jest dodawanie do neudanych (adresy wyciąga z raportów). W sumie sam nigdy nie miałem więcej niż 100 projektów, więc nie czułem nigdy obciążenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności