Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja kupiłem za 150 zł :P Ale to było rok temu i wtedy akurat tyle kosztowała dodawarka.

Teraz koszt DonLinkage to 340 zł netto i to po promocyjnej cenie. Ewentualnie taniej możesz mieć jak od kogoś odkupisz, ale na pewno nie za 100 czy 150 zł.

Niższa cena była gdy DonLinkage miał o wiele mniej opcji (było tylko dodawanie do 5 rodzajów katalogów).

Ja jedną rzecz zaobserwowałem, rozmawiałem z innymi i też mają bardzo podobnie a więc do rzeczy.

Dodając pierwszy projekt dodawanie leci ładnie szybko i skutecznie w drugim projekcie już spada nie za dużo ale tak 300 -500 dodań mniej dodając trzeci projekt skuteczność jest już praktycznie o 50% mniejsza niż przy pierwszym. Baza katalogów testowana była na innym sofcie i lata dobrze.

Obiecuję, że to sprawdzę na jakichś świeżych stronach i dam znać co się dzieje.

Aktualizacja: już to będzie. Co do detekcji katalogów - będzie to szybciej działało (szybkość będzie można sobie w speedzie ustawiać).

@okazwłoka, paczkę z aktualizacją pakowałeś już kilka dni temu, ale dalej nic nie dostałem na maila :) Czy ona się jeszcze pakuje ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jeszcze minutkę ... jeszcze sekundkę .... już prawie :)

Well done! Wszystko przygotowane do wysyłki. Naciśnij [ENTER]...

Jak chcę tylko dodawac precle to w harmonogramie ustawiam tylko, WordPress, OmniPress, Wiki, i artykuły WebMini pozostałe to katalogi tak ? W opcji Kategorie, tagi - Kategorie (pozostałe typy katalogów)kategorie oddzielamy przecinkami ma to wyglądać tak nieruchomości, mieszkania, domy czy tak nieruchomości/ mmieszkania/ domy ?

AKTUALIZACJA WYSŁANA!

3.4.9 - DonLinkage

9/10/2012

[x] Wprowadzenie wersji BazaDon v2! Regulamin, pliki do pobrania w module. Jest 21 templatek do wyboru (może nie pierwsza klasa, ale są).

[x] dodana możliwość łatwego przechodzenia pomiędzy własnymi kopiami DonLinkage

[x] opcjonalne automatyczne wznawianie dodawania po akutlaizacji bazy (zakładka "Konfiguracja")

[x] ssl oraz novalidate-cert dla poczty ("Rejestracja kont")

[x] poprawienie błędu z rejestracją Wiki przy wyłączonej rejestracji WP

[x] naprawienie listy katalogów Wiki

[x] opcja blokady wyświetlania raportów bez logowania (zakładka "Konfiguracja")

[x] naprawione ustalanie harmonogramu dla Wiki

[x] naprawienie usuwania qlwebów z prywatnej bazy

[x] naprawienie wyboru baz prywatnych przy edycji projektu (dotyczy Wiki)

Zapraszam wszystkich przede wszystkim do dołączania do BazaDon - jest to wersja beta, ale sprawnie działa - sprawdzane na kilku kopiach :) Jednak jeszcze drobne błędny mogą się znaleźć.

WAŻNE! Po aktualizacji dodawarki nie będzie możliwe dodawanie do starych precli bazadon. Mam nadzieję, że szybko się uporamy z przejściem na nowy system.

Przygotowany też został program pod windowsa, z którym można łatwo zarządzać własnymi BazaDonami :) Z nowości doszła możliwość dania tygodniowego odpoczynku dla preclomaniaka.

Przygotowanie nowej wersji bazadon zajęło więcej czasu niż się spodziewałem, od teraz będą dochodziły nowe skrypty i będzie poprawiana funkcjonalność istniejących już rzeczy.

Edit. @tur77ek - dokładnie tak jak piszesz, jeśli chodzi o kategorie to ta pierwsza wersja z przecinkami.

Jeśli są jakieś problemy z wyświetlaniem panelu proszę jeszcze raz pobrać paczkę i podmenić plik page.php - będzie już ok. Przepraszam wszystkch za kłopot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności