Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Każdy poda inne zalecenia i będzie przekonywał do swoich racji :) IMHO tak:

-nowa strona: po 5 dziennie dla każdego rodzaju (jeśli mają być dobre efekty koniecznie postarać się przynajmniej o kilka-klikanaście mocnych, zaufanych linków)

- strony które siedzą już dłużej można szybciej linkować, chociaż sam nie ustawiam więcej niż 20 na jeden rodzaj katalogu.

Nic nie rozumiem. Myślałem, że nowa wersja rozwiązuje błąd z rejestracją wiki:

Ilość zarejestrowanych WIKI: publiczne: 0, prywatne: 0

ale u mnie nadal tak jest (zrobiłem odbieranie maili od początku).

Co robię nie tak?

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

Wiki - trzeba puścić rejestrację od początku. Wiki nie przesyła danych na mail, jedynie prośbę potwierdzenia założenia konta (co oczywiście jest automatycznie potwierdzane).

Czy na katalog cookies wraz ze wszystkimi podfolderami jest ustawiony chmod na 777?

Jeśli wszystko jest dobrze ustawione i nadal nie działa - proszę skontaktować się ze mną na mail. Zobaczę co się tam dzieje.

@seonerd - dokładnie tak.

W mojej opini lepiej byłoby to zupełnie rozdzielić. Obecna sytuacja jest chyba niekorzystna dla grupy mniej wymagającej, ale to za jakiś czas zobaczy się jak się zachowają użytkownicy.

Został usatlony jakiś czas na zdobycie wymaganej liczby BL? Dodaję nową domenę i zlicza mi punkty, po wciśnieciu sprawdź bl z oczywistych względów już nie. Nie klikać tego i już?

Wiki - trzeba puścić rejestrację od początku. Wiki nie przesyła danych na mail, jedynie prośbę potwierdzenia założenia konta (co oczywiście jest automatycznie potwierdzane).

Czy na katalog cookies wraz ze wszystkimi podfolderami jest ustawiony chmod na 777?

Jeśli wszystko jest dobrze ustawione i nadal nie działa - proszę skontaktować się ze mną na mail. Zobaczę co się tam dzieje.

OK, teraz chyba poszło...

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

Czy aktualizacja strony ze skryptem BazaDon wiąże się z utratą wszystkich dotychczasowych wpisów?

Bez instalacji (z samą podmianą plików) nie chciało mi dodać strony do panelu. Instalacja wywala starą stronkę.

Podmieniałem po instalacji nowy plik .db na stary, ale strona się nieco rozjechała więc nie wiem czy tędy droga.

Które pliki musze podmienić, a które zostawić, aby zachować wpisy? Czy z założenia nowa wersja ma mieć nowy content?

--

Pobrałem od nowa paczkę ze skryptem i są brakujące pliki, których nie miałem wczesniej. Czyli wszystko OK.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności