Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie początkujące ;) nigdy nie instalowałem żadnej dodawarki. Mam pod Donka wykupić serwer VPS tak? Jeśli tak to jaki polecacie? Następnie skąd najtaniej teraz dostać Donlinkage? Są jakieś promo?

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

DonMini mogły już osiągnąć progi max ilości wpisów. Spójrzcie w logi :)

DonLinkage nie wymaga vps, wystarczy dobry shared.

Wiki powinno ok 500-600 na domyślnej bazie zarejestrować. z WP masz dobry wynik. Sprawdź czy masz 777 na katalog cookies wraz ze wszystkimi podfolderami w katalogu cookies. Ogólnie jeśli są problemy z rejestracją wiki proszę zacząć od sprawdzenia uprawnień.

Postaram się w miarę szybko stworzyć dobrego helpa do wszystkich opcji.

Z Easydir też słabo. Chyba po prostu baza się wykrusza.

Edycja: Coś musiało się stać z serwerami, na których stoją katalogi. Ewentualnie domeny nie zostały przedłużone. Tak czy inaczej, od wczoraj na każdym typie katalogów (nie dotyczy tylko webmini) dużo mniejsza skuteczność. Do tej pory wyciągałem np. 500 wpisów z easydir (z bazą prywatną), teraz ledwo do 200 dochodzi.

muszę po raz kolejny spytać o to samo bo to ważne.. gdy wywołuję cron_ping to pokazuje ok 30 linkow OK PING, oraz w module pingowania odhacza się jedno pingowanie

pytanie -

czy jedno wywołanie cron_ping pinguje całą listę czy tyle ile podane OK PING

czy zmniejszenie o jeden punkt ilości pingowań z modułu pingowania oznacza, że była pingowana już cała lista czy tylko te x OK PING

dlaczego pytam? bo nie wiem czy mi pinguje całą listę przy moim działaniu - a zadanie pinga robię na 10: "Maksymalna ilość pingów dla wybranych linków", w odstępie co 1 dzień

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności