Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

@expert - na PW podałem dostęp do testowej wersji.

@tur77ek:

ad1. Wartości od 10-20 spokojnie można dać. Napisz mail podeślę Ci dobry speed dla dzielonych hostngów

ad2. Najlepiej usunąć g, c - reszta może się podnieść. Przy większej ilości błędów można usuwać pozostałe (na przykład 10 prób i 0 dodań).

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ciągle siędzę nad DonLinkiem, więc pewnie już za niedługo :) Od razu pojawi się czarna lista dla katalogów.

Wiki są w prywatnej bazie?

Tak, jak wejdę MODUŁY - KATALOGI - w tabeli bazy prywatne - WKI - to pokazuje Nazwa bazy - edycja Ilość Usuń Podstawowy 468 Najpierw usuń katalogi

no i po kliknięciu w podstawowy mam listę adresów

Turek, ja na bazie Donaka do WP tez mam na chwile obecną podobna skuteczność dając 1-2 linki w tekscie.

@kubak - podaj info na maila, podeślę plik do podmiany.

Jesli chodzi o WP - pewnie w konfiguracji masz wyłączone raportowanie adresów s ?p=3434 w adresie

Da sie jakoś zrobić, żeby do tej mniej wymagającej części bazadon trafiały wpisy z jednym linkiem? U mnie wypełnienie jednego pola na link i kliknięcie zapisz powoduje pojawienie się tego samego tekstu w drugim. W wyniku tego w artykułach linki są dwa.

Jest informacja, ze w linkach do bazydon można stosować synonimy, jednak próba ich zastosowania skutkuje wpisem w logach: Zabronione słowo / błąd w synonimach/

Próbowałem tak:

{<a href=https://domena.pl>anchor2</a>|<a href=https://domena.pl>anchor1</a>}

i tak:

<a href=https://domena.pl>{anchor1|anchor2}</a>

@seonerd - dziękuję za informacje. Faktycznie przeoczyłem generowanie synonimów w tych polach. Poprawię też błąd z linkami do bazadon.

WebMini - skorzystaj z modułu Nauki pytań.

Taka opcja będzie dostępna przy aktualizacji.

PS. Od 29 września (najpóźniej 1 października żeby była ładna data) ruszy program partnerski DonLinkage. Na pewno od początku będzie dostępny dla osób, które mogą wystawić FV, sprawa rachunków może się nieco przedłużyć, maks o miesiąc, ale nie więcej.

@oka nie planujesz wydania wersji OCRa destopowego w stypu captcha snippera?

Jakby nie patrzec mimo utrzymania serwera bardziej oplaca sie kupno snippera ze wzgledu na to ze obsłuzy wiecej programow niz tylko DLA

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności