Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Jest duża konkurencja w desktopowych OCRach, ale może... kiedyś jak będę miał czas na to (a się nie zapowiada :)

Pingi: nie wiem jak najlepiej, bo z tego nie korzystam. INtuicyjnie dalbym 20 pingow z odstępami godzinnymi :) Komentarz to finormacja dla Ciebie, możesz też puste zostawić.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak dodać katalogi do bazy prywatnej nie wszystkie dodają dużo jest katalogów które niby dodały a wpisu nie ma chciałbym takie katalogi po prostu usunąć z logów nie można tych co dodały, można tylko usuwać które nie dodały (niektóre katalogi potrzebują hasła więc skopiowanie adresów nic by nie dało). Następna rzecz nie dodaje mi do bazy prywatnej WP w logach wpis - Nie odnaleziono serwera, mimo że Wp do którego dodaję działa poprawnie w nazwa bazy/edycja dodaje w formie następującej https://www.nazwa.pl_admin_mojehasło , może potrzebna jest jakaś wtyczka obsługująca na Wp dodawarki, lub po prostu zmodyfikowany Wp ?

@tur77ek - problem rozwiązany :)

Będzie wprowadzona możliwość dowolnego usuwania na podstawie logów.

Co do kociołka zapraszam na mail - zobaczymy co się da zrobić.

Czy program będzie działać na PC z system Windows 7?

Jak wygląda sytuacja, kupuje program... czy jest w nich baza katalogów itd.?

Kiedyś czytałem, że w ramach DLK będzie zamknięta grupa precli, każdy użytkownik DLK jak doda np 5 szt. własnych precli do grupy, w ramach tego będzie mógł korzystać z możliwości dodania wpisu do precli w ramach zamkniętej grupy (w miarę posiadania punktów). Czy jest już to?

DonLinkage wymaga serwera php (aktualnie 5.2, ale najbliższa aktualizacja to przejście na php 5.3).

Baza katalogów jest dołączona, była aktualizowana ok 2 mc wstecz, do tygodna będzie aktualizacja tej bazy.

Jest już ta zamknięta grupa precli po gruntownej przebudowie - 2 wersja (v2). Aktualnie jest 125 precli w bazie. Wiele osób nie przeszło z poprzedniej wersji (v1 miała +300 precli).

By się przydało przy następnej aktualizacji te usuwanie domen z zerową ilością dodań. Już mam pół miliona adresów z czego dodaje max do 2%. :kwasny:

Dokładnie i ewentualnie wprowadzenie paginacji w przeglądzie katalogów - zwłaszcza tych do rejestracji, gdy ładuje się ogromna lista, to można tym zajechać serwer, a czasem chce się sprawdzić czy rejestracja się nie zatrzymała np.

aaa czy będzie:

1. losowe dodawanie do precli ew. katalogów ?

2. w widoku harmonogramu z poziomu projektu możliwość zmiany we wszystkich skryptach np. ilości dodań, jak to jest w głównym harmonogramie,

3. poprawienie Bazadona - cały czas mnie wywala i codziennie muszę aktualizować status,

4. wymuszenie przejścia wszystkich na bazadon 2 :D

??

ad1. Miałem to wprowadzać już jakiś czas temu, ale będę powracał do tematu. Nie obiecuję, ale chcę to wprowadzić.

ad2. Będzie.

ad3. Myślałem, że już problem został rozwiązany. Przyjrzę się temu bliżej.

ad4. Oczywiście, tylko załatwcie mi jakieś dresy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności