Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Ile macie zarejestrowanych WP i WIKI z bazy domyślnej ?

Mam jeszcze jedno pytanie - skąd można zdobyć grubsze listy ?

Szukasz reklamy dla swojej firmy? Wynajmuj samodzielnie billboardy reklamowe przez ZnajdźReklamę.pl !

Zareklamuj się we Wrocławiu - drukarnia Wrocław .

Szukasz reklamy świetlnej ? Koniecznie zobacz Kasetony Reklamowe !

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może imap nie ma? Wywołaj rejestracja.php

PS. Za jakiś czas do DonLinkage będzie wprowadzona możliwość zakładania profili na forach, decyzja podjęta.

Mały a może duży apel do osób które administrują zapleczami BazaDon i do tych które tworzą nowe wpisy do tej bazy.

1. Prośba o aktualizacje skryptów zaplecza ponieważ obecnie artykuły można dodawać tylko do tych na nowym napędzie.

2. Panowie i Panie, nie róbmy z tego Donka szamba. Fajnie że jest opcja moderacji bo zdarzają się wpisy wprost z betoniarki - mieszarka to za delikatnie powiedziane. Nie oczekuje że będą to poematy ale niech to ma polską składnie i jakiś sens logiczny.

kubak

Ja postuluję wprowadzenie sitemapy i naprawienie rss w skrypcie precla. Plik rss.php jest, ale we wszystkich preclach co sprawdzałem nie ma rss.xml. Pojawia się dopiero po wywołaniu rss.php i i tak nie zawsze prawidłowo się generuje kanał. Słabo się wpisy teraz indeksują, zamiast nich google łapie tagi i kategorie. No i jakimś cudem można dodawać bez uzbierania odpowiedniej liczby punktów...

@adach44 - pobierz paczkę jeszcze raz i podmień plik rejestracja.php

Co do bazadon posprawdzam wszystko jutro.

Co do nowych skryptów wszystko co obiecane pojawi się, pracuję nad tym pełną parą :)

UWAGA!

Ruszyła przedpremierowa sprzedaż OCR dedykowanego dla DonLinkage.

Zamawiając teraz zapłacisz 160 zł netto. Zamawiając po wprowadzeniu zapłacisz 220 zł netto! Oszczędzasz więc prawie 80 zł brutto!

OCR obsługuje wiele rodzajów obrazków i już od najbliższej aktualizacji będzie współpracował z DonLinkage!

Zapraszam po więcej informacji: https://i4a.pl/ocrdl.php

Oczywiście będzie obsługiwał CS - specjalnie kupiłem CS żeby go wprowadzić :D . Swoją drogą dedykowany lepiej śmiga od CaptchaSniper - lepsza skuteczność i szybciej działa. Poza tym CS nie wszystkie rodzaje CAPTCHA obsłuży.

Co do współpracy tylko z DonLinkiem jeszcze się zastanowię :) Na razie jest wersja dla DonLinkage :)

2. Panowie i Panie, nie róbmy z tego Donka szamba. Fajnie że jest opcja moderacji bo zdarzają się wpisy wprost z betoniarki - mieszarka to za delikatnie powiedziane. Nie oczekuje że będą to poematy ale niech to ma polską składnie i jakiś sens logiczny.

kubak

Przecież z tego co mi wiadomo, większość na forum DLA chciała by wpisy były generowane automatycznie. Dlatego jest teraz podział na strony na 'lepsze' i 'gorsze' wpisy. Dobre i tyle :-)

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności