Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, wystarczy w swoim preclu zaznaczyć że chce się teksty z synonimami. Poza tym niesfornym użytkownikom można 1 kliknięciem zablokować dostęp na tydzień :D

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W ogole korzystanie z mieszarek ktore robia syf to dla mnie zenada.

I nie przekonuja mnie teksty o tym" jak to ciezko ogarnac wszystko przy masowce i setkach stron"

sranie w banie. Razem tworzymy ten internet (mowie w cudzyslowie) wiec zadbajmy troche o jakosc.

Mieszanie sztuczne tekstow synonimami bez sensu to dla mnie poziom amator.

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

Oczywiście będzie dostępna baza i dodawanie do PHPld - w końcu dlatego są pokazane obrazki do phpld na i4a.pl/ocrdl.php

Będzie też harvester i wszystko co potrzeba.

mamy kupowac ocr'a zanim będzie można go wykorzystać? :P czy coś pominąłem ;)

ok, oprócz wordpressa bo donlink od poczatku obsluguje wordpressy

ale w taki razie poprosze o cyfry jaka jest korzysc z ocr w porownaniu do braku ocr przy rejestracji do bazy publicznej WP

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Dokładnie tak. Jak już będzie do wykorzystywania (następny tydzień) cena będzie wyższa - promo się skończy.

Sam WP to pikuś jeśli chodzi o OCR - jest tego tak naprawdę niewiele. Bardziej bym spojrzał na przykład na plig - kilka tysięcy, phpld - kilka tysięcy, księgi gości - kilkaset. Więc trochę obrazków do rozwiązywania będzie przy każdym projekcie (nie tylko przy rejestracji).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności