Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Aktualizacja wysłana, jeszcze przygotowuję aktualizację bazy. Za chwilę będzie.

2.3.9 - DonLinkage

29/11/2011

- pingowanie adresów z raportu i list

- zwiększenie skuteczności dodań do WordPress

- poprawienie losowania artykułów

- dodanie priorytetów dla zadań (dostępne w zakładce harmonogramu)

- opcje konfiguracji:

* możliwość raportowania adresów z wordpress zawierających w adresie "?p="

- naprawienie błędów, drobniejsze zmiany i poprawki

Może pingujesz non stop to samo? Pingowanie idzie przez serwis pośredniczący pingomatic, jeśli pingujesz te same adresy zbyt często, wtedy wyskakuje error (daj odstęp przynajmniej kilku minut i powinno być ok).

Ucina mi logo razem z nagłówkiem w połowie ;)

EDIT: Mój błąd - to była wina AdBlocka ;)

EDIT2: Czy jest gdzieś możliwość wyzerowania licznika WordPressów? Chodzi mi o to, żeby przy wyczyszczeniu bazy i dodaniu nowych adresów nadać im numery od zera a nie od iluśtam tysięcy.

Nie, nie mam uruchomionej rejestracji.

Wchodzę w phpmyadmin, wybieram bazę dodawarki, wchodzę w tabelę 'wp_do_rej' i są tam dwa wiersze:

1. id

2. adres

W wierszu 'id' w kolumnie "DODATKOWO" jest "auto increment" jednak nie mam żadnej możliwości zmiany tego parametru ani nawet odczytania jego wartości.

Tylko na samym dole strony w sekcji "Statystyka rekordów->Następne Autoindex" widnieje kilkunastotysięczna liczba, zbliżona do ilości moich WP więc po tym wnioskuje, że trafiłem dobrze ale nie bardzo wiem jak to edytować.

Help :)

Pingowanie:

Nazwa dla pingów: to tytuł pinga (serwisu)

Wybierz co chcesz pingować: jasna sprawa, wybór listy z adresami

Minimalny odstęp między pingami: to odstęp między pingowaniem listy wyzej wybranej

Maksymalna ilość pingów: ile razy ma pingować całą listę

Przed momentem wysłałem update pinga, na niektórych serwerach wywalało błąd.

U mnie coś nie bangla i myślę, że taka sytuacja będzie nie tylko w moim przypadku.

Chodzi konkretnie o samopodlinkowanie - we wstawianym linku jest błąd który sprawia, że w niektórych preclach cały content po tym automatycznie wstawionym linku z błędem staje się anchorem tego linku.

Tak wygląda źródło wpisu z błędem

...bla bla bla <a href="https://www.spieprzylosie.samopodlinkowanie.pl/nie-bedzie-spamowania/" />anchor bla bla bla...

Anchor nie jest w ogóle domykany. Co ciekawe, w ramach jednego projektu i identycznego kodu raz jest ok a raz multi-anchor ;)

Projekt jest na milion procent poprawny.

Na 10 dodanych w 4 był błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności