Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Są obiecane aktualizacje raz na 2-3 miesiące. Rzeczywiście ostatnia aktualizacja była około 2 mc temu - coś na początku sierpnia. Czasem dojdzie kilka nowych - ale tego aktualizacją nie nazywajmy.

Nowa baza się robi.

Panowie, ja nie mówię o rozwalonych katalogach, które się w ogóle nie włączają bo to oczywiste, ze takich padów się robi z czasem dużo w bazie. Ja mówię o katach, które istnieją, ale dodawarka nie dodaje. Tysiące katalogów z listy neidodanych, z czego wyrywkowo sprawdziłem 30 adresów - tylko 2 nie działały. Co z resztą? Opcja dodawaj do nieudanych u mnie poprawia wynik o parenaście katalogów, więc albo u mnie coś nie śmiga, albo przyjmujemy za pewną stratę, że nie da się dodać bo katalogi już nie istnieją (a istnieją).

Można powiedzieć, że są zablokowane czy coś do dodawania, ok, ale 80-90% bazy?

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Panowie, ja nie mówię o rozwalonych katalogach, które się w ogóle nie włączają bo to oczywiste, ze takich padów się robi z czasem dużo w bazie. Ja mówię o katach, które istnieją, ale dodawarka nie dodaje. Tysiące katalogów z listy neidodanych, z czego wyrywkowo sprawdziłem 30 adresów - tylko 2 nie działały. Co z resztą? Opcja dodawaj do nieudanych u mnie poprawia wynik o parenaście katalogów, więc albo u mnie coś nie śmiga, albo przyjmujemy za pewną stratę, że nie da się dodać bo katalogi już nie istnieją (a istnieją).

Można powiedzieć, że są zablokowane czy coś do dodawania, ok, ale 80-90% bazy?

niestety tez to potwierdzam, np qlwebów mam dodane raptem parę a wiele tych niedziałających działa zupełnie bezporblemowo i można by tam dodać, podobnie inne skrypty.

Sądzę, że te logi powinny być dopracowane, bo inaczej mimo nowych funkcjonaności jak decaptcher cały program będzie miał niską skuteczność.

Przydałaby się w logach taka funkcja, gdzie za jednym zamachem można byłoby usunąć wszystkie katalogi, do których wszelkie próby dodania były nieudane.

Np. mam świeżą bazę, zrobiłem 10 projektów. Wchodzę w logi i widzę, że do niektórych katalogów mam 10 failed i 0 success. Klikam sobie wtedy coś w stylu "usuń katalogi o zerowej skuteczności" i wywala mi wszystkie te, do których nie udało się nic dodać.

Moim zdaniem funkcja byłaby bardzo przydatna i roboty też przy niej chyba niewiele, skoro i tak już skuteczność każdego katalogu jest zapisana w bazie, więc zostaje tylko napisanie wyszukania i usunięcia success=0.

@Draq,

To jeszcze dopracuję Twój pomysł:

- nie usuwanie, a "wyłączanie" tych katalogów. Przy usunięciu takich katalogów i ponownemu ich dodaniu sytuacja się powtórzy, także lepiej wyłączyć taki katalog niż usuwać całkowicie z bazy

- i nie wyłączanie wszystkich z nieudanymi dodaniami a z wyborem kryteriów, np. wyłączyć te, które mają >90% faild a ilość prób jest >10 (najlepiej gdyby te wartości można było samemu ustalić)

- automatycznie wyłączanie katalogów na z góry określonych warunkach, np. >90%% faild oraz >10 wszystkich prób

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności