Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

i jak?

- bo ja ponowiłem do "nie dodanych - od poczatku" i dalej przeleciał mi wszytkie projekty i zero dodań!

- sprawdzałem też, czy porwne są komunikaty i dalej nie rozpoznaje adresów - działają a oznacza jako "500 Internal Server Error" itp.

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

NIe udało się uniknąć problemów z aktualizacją - zaraz będzie podesłana informacja o poprawkach - drobne, ale istotne rzeczy.

Edit. Poprawka poszła. Na razie nie są znane inne błędy. Dziękuję za czujność i przepraszam za kłopot.

Harvester katalogówl; przy próbie skopiowania do rejestracji wiki oraz WP odpowiednio:

INSERT IGNORE INTO wiki_do_rej (id, adres) VALUES Skopiowane!

INSERT IGNORE INTO wp_do_rej (id, adres) VALUES Skopiowane!

oraz qlweb:

BŁĄD8:Something is wrong in your syntax obok '),(NULL, 'https://www.e-qlweb.info' )' w linii 1

Wersja Don'a: najnowsza - 3.8.8 z tą dzisiejszą poprawką wgraną.

#edit: przy próbie wejścia w Konfiguracja:

Fatal error: 
The file /home/user/domains/domena.pl/public_html/konfiguracja.php was encoded with the PHP 5.3 ionCube Encoder and requires PHP 5.3 to be installed. in Unknown on line 0

Na serwerze jest PHP w wersji 5.3.10 (unixstorm)

Co do CaptchaSniper - w zakładce konfiguracji trzeba wpisać IP CSa . Przetestuj. JEśli zadzaiała, to jeszcze wybierz z rozwijanej listy korzystanie z CS.

Xemix - musisz przejść na wersję php 5.3

Co do qlwebów sprawdzę to.

Hmm teraz mam (po aktualizacji PHP):

Site error: the file /home/xemix/domains/domena.pl/public_html/konfiguracja.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.3.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności