Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Działa wam odbieranie maili? U mnie stoi ciągle na 1.

Przy odpaleniu rejestracja.php otrzymuję jedynie komunikat:

Zarejestrowano we wszystkich preclach.
Odbieranie email.aa{pop3.poczta.onet.pl:110/pop3}INBOX
xxxemailxxx@onet.eu-xxxhasloxxx

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no i gdzie jest ten import footprintów ;)

1 Heveraster katalogów

A ja mam pytanie (pewnie już było) ale dalej nie rozumiem dlaczego w publicznej bazie jest "wordpress do rejestracji: 5888"

a pokazuje "0" w 'Bazie wspolnej' ? myslalem że jak zarejestruje sie to adresy bedą osiągalne w 'bazie wspolnej'

2 Rejestracja konta

Aktualnie rejestruje wordpress o ID . Wszystkich wordpress przeznaczonych do rejestacji: 5888 - Ilość zarejestrowanych wordpress: publiczne: 0, prywatne: 1420

Aktualnie rejestruje wiki o ID 2556. Wszystkich wiki przeznaczonych do rejestacji: 2556 - Ilość zarejestrowanych wiki: publiczne: 0, prywatne: 1842

Tz, że nie zarejestrował sie do żadnej?!

ale e-maile aktywacyjne prenie przychodzą (nie spradzalem ostatnio)....

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

mam to samo, po aktualizacji bazy ciągle mam "update bazy dostępny"

Jaka macie strategie w donie linkujecie do strony głównej we wszystkich możliwych skryptach, czy może w jakiś inny lepszy sposób?

Może ktoś rozwinąc temat ?

Dzięki

mi też nie działała rejestracja ale doszedłem do tego że trzeba zmienić polecenie w cronie z :

/usr/local/bin/php /home/user/domains/domena.com/public_html/rejestracja.php >>/dev/null 2>&1

na takie:

wget -q -O /dev/null https://domena.com/rejestracja.php >/dev/null 2>&1

gdzie domena.com to donlinkage zainstalowany,

dlaczego? nie wiem. ale działa..

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności