Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

- brak stronicowania (nie pokazuje wszytkich wyników) po kliknięciu i rozwinięciu Bazu Publicznej jakiegoś skryptu

PS. W ogóle jakoś dziwnie numeruje np. Otwarty mini - Wszytkich 635 a numeruje 2491-1856

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam czy można prosic o podstawową baze z przed aktualizacji ?? Gdyż skasowałem :( sendawid@gmail.com

Jakoś nie wierzę ;)

- jak skasowałeś

- z jednym postem na forum

- jak skasowałeś to pewnie masz kopię skryptu

- zwróć się do autora

- .... - tu pomijam najważniejszą kwestię

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Cieszę się że już po urlopie :D Aż miło mi się zrobiło, fajnie że temat żyje ;)

A tak na serio już się zabieram do pracy - trochę zgłoszeń mam. Zauważyłem już, że rejestracja nie działa tylko u niektórych osób - co mnie nie cieszy :) Lepiej gdy coś działa albo nie działa u wszystkich. Już będę szukał.

Co do pytań "kiedy" - staram się nie odpowiadać. Harmongram mam taki:

- znalezienie błędu rejestracji

- przyśpieszenie i poprawienie harvestera

- podświetlenie updatu bazy

Numerki to ID - jeśli nie masz świeżej kopii to na pewno przez Twoją dodawarkę przewinęło się dużo adresów, stąd takie id.

Masowe wybieranie: służy do tego opcja "DEFINIOWANE" -> Moduły/Grupy harmonogramu. Dowolnie sobie można tworzyć grupy i jednym kliknięciem wybierać dowolnie spreparowany harmonogram.

Jeśli ktoś zgubił bazę, to wystarczy upbase.php

Skuteczność nie spada, spada jakość bazy. Ale wszystkie zgłoszenia dzisiaj posprawdzam. A nowa baza cały czas się robi - dużo adresów do przemielenia i stąd tak długo to trwa.

To do roboty :D

ja też proszę i jestem za oficjalną łatką naprawiającą problemy jakie uda Ci się znaleźć.

W tym momencie nie korzystam dużo z DLA, właśnie przez te błędy i już nawet nie mam czasu na sprawdzanie czy działa rejestracja czy nie. Po prostu bardzo bym prosił i finalną aktualkę, w której korzystając z różnych funkcji Twojego skryptu będę wiedział, że to działa i nie będę musiał się nad tym zastanawiać. też zabieram się do pracy ;)

SEO, SEO i SEO

Ok, ogólnie od teraz każda aktualizacja będzie miała wersję beta przez miesiąc czasu - kilku chętnych do testowana już mam. Jeśli ktoś jeszcze jest chętny proszę o info na mail. Zresztą gdy tylko będzie się pojawiała nowa betowa wersja będę wysyłał info na mail.

Unikniemy dzięki temu problemów aktualizacyjnych i wszyscy będą zadowoleni :) Zresztą już wiele osób robi tak, że odczekuje kilka tygodni od aktualizacji.

Witam

od momentu aktualizacji w której się pojawiło wiki mam problem z jej harvesterowaniem mianowicie nie ma przycisków skopiuj do oraz wyczyść dzisiaj zrobiłem drugą aktualizacje i ten sam problem się pojawia footprinty są wpisane ale niestety nic nie szuka pozostałe katalogi jak widać na zdjęciu a tu link do fotki https://pokazywarka.pl/old8fo/

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności