Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Rejestracja (a raczej odbieranie maili) jest już naprawiona, można plik pobrać z ostatniej lokalizacji z tym, że plik rejestracja.zip

Na mail wyślę informację, gdy ze wszystkim sobie poradzę.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A u mnie nie działa też i rejestracja - stanęło po aktualizacji. Teraz po wgraniu tej poprawki na szybko ruszyło odbieranie maili, ale rejestracja dalej stoi.

Aktualnie rejestruje wordpress o ID 7932. Wszystkich wordpress przeznaczonych do rejestacji: 7932 Ilość zarejestrowanych wordpress: publiczne: 0, prywatne: 2432 Aktualnie rejestruje wiki o ID 51606. Wszystkich wiki przeznaczonych do rejestacji: 93923 Ilość zarejestrowanych wiki: publiczne: 0, prywatne: 4

Aktualnie odbiera email numer 7110

Edit: Jednak ruszyło, tylko po jakimś czasie :-)

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

1

Jeżeli mam małą skuteczność dodań (na razie testowane tylko na publinczej bazie) to może być powiązane z brakiem OCR-a?

bo przecież nie wiemy czy aby dany wpis był aktywowany to czy trzeba czy też nie wpisania tokena, prawda?

2

Jeżeli zakupie OCRdl, to wystarczy, że go włącze i już bedzie działał? nie bede musiał go w żaden spsoób uczyć łamania...?

3

Ile potrzeba mniej wiecej proxy i w jakich opcjach ich używać najlepiej?

chodzi min. o: "Dodawanie do katalogów przez proxy", Harvester...

4

"Dodawanie do precli przez proxy w tym Wiki" - chodzi tu o WP i Wiki?

5

Czym rózni się

- Dodawanie do precli przez proxy

- Komentowanie w WordPress przez proxy

przecież precle=WP ?

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Komentowanie a umieszczenie artykułu to dwie inne kwestie. Ja osobiście nie używam proxy do dodawania wpisów, jedynie do odpytywania googla. Umieszczanie wpisów na moje to przecież tak jakby normalnie wejść na stronkę i dodać wpis.

Komentowanie a umieszczenie artykułu to dwie inne kwestie. Ja osobiście nie używam proxy do dodawania wpisów, jedynie do odpytywania googla. Umieszczanie wpisów na moje to przecież tak jakby normalnie wejść na stronkę i dodać wpis.

masz racje, porabalo mi sie ze to WP i to na WP

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Jedna osoba pracuje nad Donlinkage

Szacunek. Sam wiem jak to wygląda + support na forum

A i dziękuję za Google Monitor bo zaczął działać

guestbook1st -> Skopiuj do wybranej bazy -> BŁĄD8:You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '),(NULL, 'https://radio-hurricane.de/infusions/guest_book/guest_book.php', ),(NUL' at line 1

Co do odstępu - można sobie ustawić crona np. co 5 minut - wszystko zależy od tego ile jest fraz. Ważne, żeby zapytania zmieściły się w dobie :)

Podlinkowanie:

<a href=%link1%>anchor</a>
a z listy wybierasz skąd mają być brane linki - brane są zupełnie losowo.

Skuteczność: baza jest już stara, stąd mała skuteczność. Dzisiaj już będzie aktualizacja webmini. Mam dużo adresów do przerobienia, stąd trochę to trwa. OCRdl pomoże Ci w skuteczności do ksiąg gości (guestbook) - jedna z obsługiwanych ksiąg to ok 70% konieczności odczytywania obrazków (w częsic jest tylko kod tekstowy do przepisania, więc z nimi sobie donlinkage radzi bez ocr), w drugiej księdze gości obrazek jest omijany, więc nie trzeba tam czytać obrazka wcale :) OCR jest również pomocny w rejestracji kont WP, będzie też podpięty pod komentarze WP. W najbliższym czasie dojdzie jeszcze obsługa phpld w których jest conajmniej 6 rodzajów obrazków. Co jeszcze? Następne skrypty też będą wymagały korzystania z ocr : fora dyskusujne, systemy artykułów itd. Oczywiście tam, gdzie tylko będzie się dało ominąć czytanie obrazków będzie omijane (tak jak w przypadku księgi gości).

OCRdl wystarczy wrzucić i włączyć - resztę wykona sam. Ja zajmuję się uczeniem.

Kiedy będzie podesłana aktualizacja jakaś do ostatnich błędów? Bo czekam i się doczekać nie mogę.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Dziś będzie.

Jeśli projekty stanęły to nie jest to wina updatu, w takim przypadku proszę o info na mail.

Jest problem z rejestracją i podświetlaniem + te zgłoszone tu na forum. Dzisiaj będą wszystkie problemy rozwiązane.

Co do rejestracji proszę o info na mail, bo to już poprawiłem ale nie chcę co kilka godzin podsyłać maile z informacją o poprawce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności