Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawie to wygląda, a co lepsze już to zauważyłem, ale myślałem że coś źle wprowadziłem. Sprawdzę to.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
pingowanie nie działa, nowy plik chyba też, a przynajmniej tak wygląda, daje 1 raz do spingowania i cały czas widnieje 1

a cron_ping.php dodałes do crona? odpal pingowanie ręcznie tzn: www.adres.pl/cron_ping.php i napisz co ci wyskakuje;)

PS: 1 ping to chyba pingowanie listy całej(wszystkich adresów np z listy/raportu który wybrałeś)

...

Tak się zastanawiam nad kupnem tego skryptu, ale czytajac ten watek mam wrazenie, ze jest grupa osob testujacy ten produkt i wylapujaca jego bledy - czy ktos uzywa go w sposob ciagly bez naprawiania i ciaglego czekania na updaty poprawiajace bledy i tworzace nowe?

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

PS: 1 ping to chyba pingowanie listy całej(wszystkich adresów np z listy/raportu który wybrałeś)

Dokładnie tak.

U mnie ping leci ładnie, u kilku użytkowników z którymi pisałem też nie ma problemów z pingowaniem.

Ale jak coś powie to na pewno zrobi a temu nie można zaprzeczyć.

Ja go chyba rozgryzłem - on sam daje sobie takie terminy aby go motywowały do pracy,

A robotę robi dobrą a w międzyczasie potrafi odpowiedzieć na maila jak coś nie idzie a często okazuje się że często jest to błąd świeżego użytkownika (mówię o sobie) Podejrzewam że takich ja jest więcej i ma maila z głupim pytaniem nie jednego w ciągu godziny.

Ale posłodziłem !!!

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności