Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zgodzę się po raz kolejny, że mała skuteczność jest tylko z powodu starej bazy, pisałem wcześniej i już trochę nie chce mi się powtarzać.

Ale sprawdziłem wiele wyrywkowych nieudanych wpisów i 90% z nich to działające katalogi do których inne dodawarki dodają wpisy. Po ponawianiu dodawania do nieudanych nie przybywa ani jeden wpis.

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

NIe wiem jak jest w publikerze, więc nie odpowiem. Ale jest opcja automatycznego podlinkowania, można sobie zrobić dowolną listę...

Co do skuteczności: fakt katem zawsze można ją poprawić. Na przykład przed momentem znalazlem dość spory błąd w webmini, który na pewno zwiększy mocno skuteczność. Nie twierdzę, że skuteczności nie da się poprawić, ale jeśli miesiąc temu dodało do 2 tysięcy katalogów, a teraz dodaje do tysiąca, to jasna sprawa że to wina bazy.

Korzysta ktoś z nowego bazdonu? Te wszystkie nieczytelne tabelki i restrykcje poki co skutecznie mnie forsują to nie brania udziału , powrzucałem pliki na pare domen i wyskakuje info .

Wprowadziłeś juz domenę zarejestrowaną w dniu

Juz nie mowiac o fakcie ze update ze starej wersji do nowej jest niewykonalny - pozniej cala struktura sie oczywiscie sypie

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Jeśli wyskakuje w bazadon jakiś błąd przy podłączaniu proszę się ze mną kontaktować - czasem mogą być blokowane zapytania o datę i inne problemy. Przy najbliższej aktualizacji będzie to zmienione, na moim serwerze wszsytko będze sprawdzane.

Co do migracji ze starej bazadon: na jutro będzie gotowy nowy skrypt, który dokładnie wszystko przeniesie (całą konfigurację + wpisy) oprócz templatki.

Dodawanie adresów do _PRIV:

- dopiero się gapnąłem, że adresy trzeba podawać w różnych 'opcjach'

https://adresed.pl___has

https://adreswp.pl___login___has

Ja dodwałem same nazwy głównych domen, i jak to porawić?

A DLK nie może automatycznie dodwać końcówek? nie da się aby adresy podwać samych domen (bo przecież skrypt podaje na jkim stoi strona)

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

to ok ;)

ale problemy mam nadal z dodwaniem do webmini, donmini... 2-3 dzień lecie wszytkie możliwe skrypty publincze i prywatne (nie dodane) i praktycznie nic nie dodwaje.

PS. Tworzę listę życzeń do zrobienia - bo dużo przydałoby sie zminić

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Sprawdziłem przed momentem dokładnie harvester - działa zarówno szukanie wiki jak i guestbookow (no i innych oczywiiście też). Podejrzewam, że po prostu blokowane są zapytania do google. Używanie inurl, intitle zawsze szybko podsuwa bany na ip. Na prostych footprintach przed momentem znalało mi 11 wiki, 11 guestbook1st i 4 guestbook2nd.

W sumie już chyba wszystkie problemy rozwiązałem, zaraz będę podsyłał poprawkę z informacją. Zostało mi jeszcze zrobienie pliku przejściowego dla bazadon i zachęcenie do przejścia na nową bazę. W nowej jest już ponad 150 precli, po przejściu ze starej będzie tego dużo więcej.

Już dzisiaj będzie aktualizacja bazy - dotyczyć będzie tylko webmini i easydir. Webmini wchodzi ponad 500 wpisów, easydir jeszcze mi mieli, ale zaraz skończy.

W następnym tygodniu pojawi się beta dodawarki do phpld, pojawi się jeszcze jeden bardzo popularny skrypt księgi gości i jeszcze wiele innych skryptów.

Ok, dam znać :) Podświetlanie jest już naprawione i przy kliku przestanie się podświetlać. No właśnie, przed momentem poszła informacja o poprawkach na maile.

Easydiry jeszcze mi się mielą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności