Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
PROBLEMY Z PRZENOSZENIEM Z HARVESTERA: nie jest stworzona żadna kategoria bazy prywatnej (robi się to w moduły>>katalogi po środku). Na następną aktualizację przygotuję zablokowanie przenoszenia jeśli nie jest stworzona żadna baza.

To ja dalej nie rozumiem...

"Po kliknięciu na Lista mamy dostęp wszytkich danych już Wordpressów gdzie możemy nimi zarządzać"

- czili mam skopiować całą listę i wkleić ją do np. "wordpress_priv", a następnie usunąć je?

- i tak samo z wiki?

Dobra, przeczytałem instrukcje :) i wniosek jest jeden:

Pozyskane linki z "Rejestracji kont" przenosi do prywatnych WP i WIKi

Jak mam "Wszystkich wordpress przeznaczonych do rejestacji: 5916 - Ilość zarejestrowanych wordpress: publiczne: 0, prywatne: 2448"

tz. moge uzyskać 5916 adresów WP, obenie zarejestrowałe i są dostępne 2448 adresów a pozostale cały czas próbuje

czy dobrze rozumiem?

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

guestbook2nd footprint:

"Powered by RicarGBooK"

"Powered by RicarGBooK" keyword

"Powered by RicarGBooK" "Mi libro de visitas"

"Powered by RicarGBooK" "Livre d\\'Or"

"Powered by RicarGBooK" "My Guestbook"

"Powered by RicarGBooK" "Comments"

"Powered by RicarGBooK" "Published by"

"Powered by RicarGBooK *"

Dzięki za informację - zaraz napiszę do supportu.

@zxc999 - bezpośrednio do bazy wp i wiki priv możesz dodać adresy jeśli masz już na nich potwrzone konta i masz te dane (adres___login___hasło). Inaczej dodajesz je do rejestracji tam wskazując do jakiej bazy mają być pobierane i zapisywane dane. Co do rejestracji - juz zakończył i wiięcej nie będzie próbował, chyba że mu wciśniesz rejestrację od początku albo dodasz nowe wp do rejestracji.

/cron_harv.php

"Powered by RicarGBooK" "Livre d\\'Or"

SZUKAM PRZEZ PROXY

ERROR:You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '"'' at line 1

Dzięki za informację - zaraz napiszę do supportu.

@zxc999 - bezpośrednio do bazy wp i wiki priv możesz dodać adresy jeśli masz już na nich potwrzone konta i masz te dane (adres___login___hasło). Inaczej dodajesz je do rejestracji tam wskazując do jakiej bazy mają być pobierane i zapisywane dane. Co do rejestracji - juz zakończył i wiięcej nie będzie próbował, chyba że mu wciśniesz rejestrację od początku albo dodasz nowe wp do rejestracji.

Dobra, przeczytałem instrukcje :) i wniosek jest jeden:

Pozyskane linki z "Rejestracji kont" przenosi do prywatnych WP i WIKi

Jak mam "Wszystkich wordpress przeznaczonych do rejestacji: 5916 - Ilość zarejestrowanych wordpress: publiczne: 0, prywatne: 2448"

tz. moge uzyskać 5916 adresów WP, obenie zarejestrowałe i są dostępne 2448 adresów a pozostale cały czas próbuje

czy dobrze rozumiem?

Ale dobrze rozumiem?

PS. A jak dodać do rejestracji prywatne adresy Wiki i WP? bo przecież nei bede robił tego reczenie ;)

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Właśnie zrobiłem aktualizację webmni i easydir: w sumie powinno wejść 700-800 wpisów na tych 2 skryptach.

Jeśli jeszcze nie ma informacji proszę wywołać upbase.php

Teraz jeszcze mi się mielą wordpressy.

@Crmad - coś musiałeś skonocić w przygotowaniu projektu. pksi - zgadzam się. freeglobes - tu nie ma raportowania. Webmini - projekt - może wybrałeś dodawanie jako artykuły a nie masz wypełnionego pola artykułów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności