Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Działa Wam captcha sniper dla dodawania? Wpisałem dane w konfuguracji i odczytuje mi testowy obrazek oraz rejestracja wordpressów przechodzi przez captcha sniper ale dodaje chyba na tym starym wbudowanym ocr, czy trzeba go dodatkowo gdzieś dezaktywować, czy po prostu dodawanie narazie nie lata po cs?

@mindryl - wystarczt w konfiguracji z listy rozwijanej pod kolumnami "DonLinkage | Captcha Sniper" wybrać "Włącz Captcha Sniper". Sprawdź czy czasem ne wyłącza Ci sie ta opcja - jeśli wyłącza to do wgrania jest poprawka - napisz do mnie.

Co do stabilnej wersji v4 - jeszcze nie jest w testach ta niestabilna :) Na jutro lub środę będzie już gotowa. Zmieni się całkiem system dodawana - stąd musi to przejść dość intensywne testy,

@mindryl - wystarczt w konfiguracji z listy rozwijanej pod kolumnami "DonLinkage | Captcha Sniper" wybrać "Włącz Captcha Sniper". Sprawdź czy czasem ne wyłącza Ci sie ta opcja - jeśli wyłącza to do wgrania jest poprawka - napisz do mnie.

Nie, włączony captcha sniper jest cały czas - bo rejestracja do precli idzie przez niego, ale gdy puszczę dodawanie to już w captcha sniper nie mam żadnych obrazków odczytywanych np z freeglobes itp - stąd chciałem sie upewnić czy wszystkim to działa inaczej, czy jednak dodawanie korzysta narazie ze starego ocr-a?

Co do podlinkowania to rozumiem, że opcja ta działa tylko jak dodajemy do WP lub np w formie artykułu do webmini?

Ale katalogi DonMini czy easy dir także mogą przyjmować podstrony. Przydała by się opcja katalogowania linków, tak aby skrypt sam je pobierał. Bo jak mamy 200 lików do podlinkowania to trudno utworzyć 200 projektów;)

RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci !

Dokładnie. Podobnie jak sobie postawię np 100 precli i chciałbym je podkatalogować szybko :-)

Przydałaby się możliwość wstawienia w adres projektu np %link1% i wybór listy linków, tak jak w preclach.

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

jest taka opcja ;)

wystarczy dodać listę linków a później wybrać podlinkowanie tej listy, podlinkowanie wybiera sie tylko w polu WP ale działa również do otwartymini, omnipress, wiki i webmini-jeśli wybierzemy formę artykułu... w pozostałych skryptach to sie raczej nie sprawdzi, gdzie wbić link jak mamy art na 200znaków?

liste linków dodajemy rzecz jasna w moduły->linki.. ;)

polecam korzystanie z tej opcji zamiast z opcji podlinkowania danego raportu, bo choc często w raporcie jest ponad 1000 dodanych wpisów to po sprawdzeniu Link Checkerem zostaje koło 200... zależy jaką ktoś ma listę, u mnie odpada sporo wp comment które w raporcie są jako dodane, ale na blogu nie zaakceptowane przez admina.. takich wpisów nie opłaca sie podlinkowywać ;) pisze dla tych którzy zaczynają zabawe z pozycjonowaniem :)

Buzu ale chodzi o link w tytule czy w treści?

Mogę przygotować możliwość wybrania w adresie projektu opcję listy linków .

Mindryl : w tym momencie OCR wykorzystywany jest przy rejestracji wp i dodawaniu do ksiąg gości. Freeglobes ma wbudowany osobny OCRek i działa tak, jak do tej pory.

Od v4 będzie obsługa dodatkowych obrazków: phpld i omnipress v2 - dalej będą dochodzić te, które są wymienione na https://i4a.pl/ocrdl.php

Co do skuteczności na bazie publicznej - samych katalogów powinno spokojnie wejść 600 + precle (dzisiaj będzie jeszcze aktualizacja bazy) + wiki + księgi gości + niektórzy bazadon -> trochę sie tego zbiera. Sprawdzę dzisiaj jakiś nowy projekt na całość i podam wynik.

Co do raportowania - w zakładce konfiguracji jest możliwość wyłączenia raportowania komentarzy i ksiąg gości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności