Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Już do kilku-kilkunastu dni będzie taka opcja w DonLinkage - oczywiście darmowe aktualizacje raz na ok. 3 miesiące nadal będą.

PS. Mam już wynik dla webmini na publicznej bazie (bez ponawiania):

webmini udanych: 451 nieudanych:260 skuteczność:63,43 %

Zastanawiam sie czemu żadne narzędzie na rynku polskim nie ma oplaty miesięcznej w zamian za aktualizacje bazy

Bo kazdy kto korzysta z dodawarek umie wyciagac adresy z google

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Od v4 będzie api dla proxymarket - ogólnie przebudowałem calkiem proxy i będzie cron na testowanie proxy - będzie można ustawić sobie co ile minut ma być sprawdzane działanie proxy i będzie oznaczało jako poprawne/zbanowane. Nie będzie już głupiego ograniczenia do 20 proxy, spokojnie obsłuży i tysiąc :)

Jeśli trzeba przygotować api dla innego źródła proxy to proszę info na maila.

Hmm czy tylko mi znikła opcja dodawania do wszystkich rodzajów obsługiwanych skryptów? Obecnie muszę pojedynczo klikać każdy skrypt, aby dodało się do harmonogramu.

Od tego jest opcja "Grupy harmonogramu".

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

Dokładnie, przy aktualizacji wysyłałem informację o grupach harmonogramu :) Wiele osób już do mnie pisało na maila. W module "grupy harmonogramu" można dowolnie tworzyć sobie grupy i jednym klikiem dodać do harmonogramu te zadania, które są w grupie.

Co do projektu testowego:

Tytuł precli - 27 znaków

Treść precli - 246 znaków

Tytuł wpisów do katalogów - 15 znaków

Treść wpisów do katalogów - 422 znaków

I udane dodania (ustawiłem wiki i księgi gości - do paru minut powinno być gotowe):

WordPress - 276

OmniPress - 15 (przy dłuższym wpisie możliwe, że wejdzie więcej)

EasyDir - 186

OtwartyMini - 36

WebMini - 451

DonMini - 65

PKSI - 8

QlWeb - 29

Księgi gości -

Wiki - (tu konta miałem pozakładane przy wprowadzeniu obsługi Wiki, więc bardzo dawno :)

Dzisiaj jeszcze będzie dostępna aktualizacja WordPress, no i dziś-jutro będzie dostępna testowa wersja DonLinkage v4.

Dokładnie, przy aktualizacji wysyłałem informację o grupach harmonogramu :) Wiele osób już do mnie pisało na maila. W module "grupy harmonogramu" można dowolnie tworzyć sobie grupy i jednym klikiem dodać do harmonogramu te zadania, które są w grupie.

Co do projektu testowego:

Tytuł precli - 27 znaków

Treść precli - 246 znaków

Tytuł wpisów do katalogów - 15 znaków

Treść wpisów do katalogów - 422 znaków

I udane dodania (ustawiłem wiki i księgi gości - do paru minut powinno być gotowe):

WordPress - 276

OmniPress - 15 (przy dłuższym wpisie możliwe, że wejdzie więcej)

EasyDir - 186

OtwartyMini - 36

WebMini - 451

DonMini - 65

PKSI - 8

QlWeb - 29

Księgi gości -

Wiki - (tu konta miałem pozakładane przy wprowadzeniu obsługi Wiki, więc bardzo dawno :)

Dzisiaj jeszcze będzie dostępna aktualizacja WordPress, no i dziś-jutro będzie dostępna testowa wersja DonLinkage v4.

Super, nowa generacja :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności