Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli zaznaczyłeś opcję deathbycaptcha tylko dla recaptcha, to tak, ale jeśli zaznaczyłeś "używanie tylko recaptcha", to mimo włączonych pozostałego będzie wysyłał wszystko do deathbycaptcha.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wersja testowa powinno być już jutro - jeszcze dorabiam dodawanie artykułow do phpld + kilka mniejszych ważnych rzeczy. Będzie też za jakiś czas "niespodziewanka" - obsługa skryptu, który pisałem że na pewno się nie pojawi, bo za dużo roboty :)

Wykryłem też błąd przy ocrdl - przy różnych obrazkach odczytywanych jednocześnie. Błąd wyszedł na jaw dopiero przy phpld gdzie czyta aż 6 rodzajów captcha.

W logach, przy udanych próbach mam listing wszystkich wyników na 1 stronie i to jest spoko. Próby nieudane to już podział po 25 wyników na stronę. Dałbyś radę to zmienić? Przebijanie się przez kilkadziesiąt podstron z błędami 500 to dosyć mozolna praca;) Chyba, że można to jakoś łatwiej wyeksportować?

W v4 będzie można sobie ustawić ilośc wyświetlanych na jednej stronie. Poza tym będzie możliwość przenoszenia adresów z konkretnym błędem na czarną listę.

Jak wgrałem do DLA kilkadziesiąt tysięcy proxy i się zapchało (w zakładce proxy wyświetla białą stronę) to jak to wyczyścić? Nie widzę tabeli sql z nazwą proxy.

Edit:

Ups! Trochę się pomyliłem. Nie dodałem kilkadziesiąt tysięcy proxy tylko prawie pół miliona. :kwasny:

Mam pytanie. Jak odpalić kopie Donlinkage? Doszedłem do tego, że kopiuje baze, wgrywam ją do nowo utworzonej i co dalej?
kopiujesz cała instalacje do podfolderu np bazadon.pl/2 i tam normalnie dokonujesz instalacji ( osobna baza danych). Jeden z userów napisał skrypt do kopiowania bazy z bazy docelowej do kopii bardzo ułatwia update katalogów czy rejestracji WP. Dostępy tutaj

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności