Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś już wcześniej o tym wspominał ale nie moge znalezc kto i na ktorej stronie.

Można by wprowadzić grupy kategorii do wyboru wzorem OmniiSpeeda np? Czyli np. wybieram grupe: "zdrowie" i automatycznie do projektu wprowadzane sa kategorie: zdrowie, leczenie, medycyna, zdrowie i uroda itd. Może to być troche czasochłonne stworzenie takiej listy ale może cos wspolnie zdziałamy tu na forum albo na forum donlinkage? Szczerze powiem że przy dodawaniu projektu najwięcej czasu zajmuje mi wpisywanie kategorii właśnie i nie zawsze sa one trafne gdyż pisze "z głowy" nie sprawdzajac na predce jakie sa kategorie w poszczegolnych skryptach katalogów.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@szuwar a moim zdaniem szkoda czasu żeby autor się zajmował takimi pierdołami zamiast rozwojem softu... ja nie widzę problemu żeby dodać ręcznie kategorie. A jak ktoś chce to zawsze może sobie w pliku tekstowym przygotować takie zestawienie jednorazowo a potem tylko kopiuj - wklej. Poza tym nawet jeśli nie wpiszesz jakiejś kategorii to skrypt i tak doda do domyślnej (uncategorized, inne itp).

W sumie na upartego można sobie zrobić grupę projektów z szablonami (nazwać ją np SZABLONY) gdzie wpisujesz zobie projekty np. Zdrowie i wszystko ładnie konfigurujesz oprócz tekstów. Później robisz kopiuj, przenosisz do odpowiedniej grupy projektów i już :)

Może w przyszłości wprowadzę grupy kategorii, na razie v4 jest na tapecie z ważnymi funkcjami - w tym seoki.

e. miałem nie zdradzać :D

mam pytanie co do adresów z www i bez...

przygotowuję cały czas sobie listę w Excelu i aby sprawdzać czy już mam dany adres na liscie wszystkie adresy przycinam do bez www. czyli adresjakis.pl

Czy DLA bedzie miał problem z dodaniem gdy np adres bedzie osiagalny pod www a ja mu podalem bez? (i na odwrót)

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Jakoś dziwnie w Monitorowaniu pozycji nie sprawdza do końca wszytstkich w danym dniu....

Wcześniej miałem czetry strony a w nich dużo słów i jakoś "wyrabiał się w sprawdzeniu wszystkich w danym dniu, teraz mam dwie strony i w każdej tak jakoś spradza do połowy wszystkich słów kluczowych i dalej nie idzie. Dopoero następnego dnia następuje uzupełnienie tych pozycji (z poprzedniego dnia) + do połowy dnia obecnego... ?

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Dziwne zachowanie monitoringu. Niestety nic do głowy mi nie przychodzi teraz, jeśli możesz podeślij na mail dostęp do panelu. Z rana na to zerknę.

Ja nie na temat, ale już nie chciałem się bawić w archeologa, a na blogu nie znalazłem wzmianki o tym projekcie to i nie zostawiłem komentarza.

Dziś zauważyłem, że moja stronka dodana z rok temu do systemu Blogocop przestała działać, ale nadal siedzi sobie twardo w indeksie.

Czy to jest równoznaczne z definitywnym końcem projektu?

Nie wiem co w nim nie wypaliło, ale wg mnie był w założeniach naprawdę dobry. :)

Witaj, nie było zainteresowania systemem, stąd proejkt upadł - taki los spotkał już wiele tego typu rozwiązań. Podaj na mój mail informację albo na PW o Twoich adresach - podeślę info co zrobić żeby stronki działały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności