Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Przytnie ale nie Don tylko katalog do takiej długości jaką obsługuje.

Działą u Was rejestracja do WP ?

Bo ja mam ciągle Aktualnie rejestruje wordpress o ID 1.

plik rejestracja.php jest w cronie odpalałem go recznie jakieś dane się pokazują lecz ciągle jest ID 1 i tak już od tygodnia chyba. Dodałem trochę nowych precli i cisza.

bilbord_opublikuj_mini.png

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wygląda na to, że po burzy mózgów na super ściśle tajnym forum ;) i wprowadzeniu zmian w życie precelki trzymają się całkiem nieźle. Oba typy. Tak tylko o tym wspominam... :) Dodawajcie nowe ludziska, baza was potrzebuje, wy potrzebujecie bazy. Przesłanie do tych, którzy zniechęcili się po masakrze w wakacje.

WE-NEED-YOU.jpg

Kiedy biedzie możliwość korzystania z płatnej bazy ?

Jakiej płatnej? nie ma takiej. Jest publiczna w programie + każdy ma sowją prywatną + bazdon który działa na innych zasadach

A ja mam pytanie - dlaczego tak słabo dodaje do wszystkich skryptów?

Mam dodwanie przez proxy i to są z ProxyMarketu. Sprawdam też wpsiy czy faktycznie nie działają tak jak DLA zwraca w komunikatach i jest to nie prada bo działają. Nie mówię tu o publicznych ale też o prywatnych

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

to są z ProxyMarketu

One się nie nadają do dodawarki. Ich użycie będzie można rozważyć tylko w przypadku wprowadzenia zaciągania w odstępach czasu proxy z tego linku, kótry dostarcza Proxy Market, a i tak średnio to widzę. Zresztą używanie proxy podczas dodawania do obecnych skryptów mija się z celem. Co najwyżej podczas wysyłania komentarzy i w przyszłości do zakładania profili na forach, bo ktoś może się za to pogniewać.

to są z ProxyMarketu

One się nie nadają do dodawarki. Ich użycie będzie można rozważyć tylko w przypadku wprowadzenia zaciągania w odstępach czasu proxy z tego linku, kótry dostarcza Proxy Market, a i tak średnio to widzę. Zresztą używanie proxy podczas dodawania do obecnych skryptów mija się z celem. Co najwyżej podczas wysyłania komentarzy i w przyszłości do zakładania profili na forach, bo ktoś może się za to pogniewać.

A ja myślałem, że lepiej przez proxy wszytko robić bo może właśne jakimś "cudem" nie przyjmować wpsiów

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Teoretycznie niektórzy mogą zablokować IP w htacess niektórym większym spamerom... Tylko popatrz na te miejsca, gdzie dodajemy linki i jakość artykułów/wpisów w nich. Raczej nikt nikogo nie blokuje :D Jeśli już chcesz używać proxy, to tylko wysokiej jakości szybkie proxy prywatne, inaczej skuteczność leci na łeb, na szyję.

Kiedy biedzie możliwość korzystania z płatnej bazy ?

Jakiej płatnej? nie ma takiej. Jest publiczna w programie + każdy ma sowją prywatną + bazdon który działa na innych zasadach

Z tego co pamiętam, to okazwłoka planował wdrożenie płatnej aktualizacji bazy (oczywiście przy zachowaniu tej darmowej).

A ja mam pytanie - dlaczego tak słabo dodaje do wszystkich skryptów?

Mam dodwanie przez proxy i to są z ProxyMarketu. Sprawdam też wpsiy czy faktycznie nie działają tak jak DLA zwraca w komunikatach i jest to nie prada bo działają. Nie mówię tu o publicznych ale też o prywatnych

Dodatkowo czy u was też "stoi" dodwanie praktycznie w miejscu na niektrych sktyptach?

bo ja tak mam od poczatku

"Aktualnie dodaje projekt nr 1 (id grupy: 1) do wordpress_priv (dodało 0 / 200) | DonLinkage 3.8.8"

i stoi od pnad 30min a moze i dłużej (ponawiam do nieudanych + przez proxy jeszcze)

@mlody0072 -> proszę o kontakt na mail

@Sebastian Reg -> jeśli masz zewnętrzny IP, to powinno wystarczyć jego wpisanie w pole adresu dla CS. Jeśli nie masz zewnętrznego IP, nic nie zrobisz, bo DonLinkage nie "zobaczy" CSa.

@zxc999 -> najlepiej dodawać bez proxy tak jak pisze seonerd. Może to rozwiązać wszystkie Twoje problemy :) Od v4 będzie już dobre stałe testowanie proxy, więc w razie problemów z nimi będą wyłączane.

Co do płatnej bazy. Jest ona w przygotowaniu, ostatnia aktualizacja jest wynikiem działania zbierania takiej bazy. Na razie jest to w fazie testowania skuteczności i opłacalności harvestowania. Skorzystają na tym wszyscy użytkownicy, co 10 tygodni będzie aktualizacja bazy dla wszystkich i będzie pochodziła właśnie z tego ustrojstwa. Z tym, że będą tam już adresy mniej świeże po takim czasie.

Uprzedzając pytania do v4 - już to będzie w testach. Jeszcze zmieniam ponawianie do nieudanych, bo przy kilku cronach zażyna serwer.

Opublikowałem właśnie info o teście BazaDon: https://okazwłoka.pl/index.php/2012/11/20/test-bazadon/

Zachęcam wszystkich mających dostęp do bazadon do podobnych testów i do podzielenia się uwagami/spostrzeżeniami/wynikami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności