Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jest, ale nie wyrabia przy dużych ilościach wpisów. Jak jesteś zainteresowany to na mail się zgłoś :)

PS. Weszło w sumie 119 wpisów w teście. Zobaczymy co z tego będzie...

Zauważyłem, że są dość duże problemy z logami - często wpis został dodany, a mimi to w logach jest, że nie dodało. Będę jeszcze badał sprawę.

A ja mam pytanie - dlaczego tak słabo dodaje do wszystkich skryptów?

Mam dodwanie przez proxy i to są z ProxyMarketu. Sprawdam też wpsiy czy faktycznie nie działają tak jak DLA zwraca w komunikatach i jest to nie prada bo działają. Nie mówię tu o publicznych ale też o prywatnych

Dodatkowo czy u was też "stoi" dodwanie praktycznie w miejscu na niektrych sktyptach?

bo ja tak mam od poczatku

"Aktualnie dodaje projekt nr 1 (id grupy: 1) do wordpress_priv (dodało 0 / 200) | DonLinkage 3.8.8"

i stoi od pnad 30min a moze i dłużej (ponawiam do nieudanych + przez proxy jeszcze)

1 Dalej jest bida, od kilku godzin stoi na do webmini_priv 8/999

2 W Udane próby vs Nie udane > w nieudanych nie powinno wyświetlać ile razy nie dodano tylko ile jest w ogóle w bazie dostępnych wtedy % w Skuteczności byłyby poprawnie wskazywane ile dodano już z projektu

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Dla posiadaczy OCRdl, możecie się pochwalić jak Wam skoczyła skuteczność na dostarczanych bazach ?

Dzisja czytale na forum BlackHat, że OCR tylko przydaje się dla rejestracji WP i dodawaniem do księgi gości, czy to prawda?

No właśnie jaki ma to wpływ na dodwanianie?

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

@zxc999 -> podeślij mi jeszcze raz na mail dostęp - wrzucę jakiś przykładowy projekt i zobaczę dokładnie, co się tam dzieje.

@Zbigniew -> masz wszystko "zakończone". A jeśli chodzi o bazadon to nie masz pobranej bazy, kliknij "Aktualizuj" przy BazaDon w zakładce moduły>>katalogi.

Co do OCRdl -> Teraz moduł jest wykorzystywany przy wysyłaniu wpisów do ksiąg gości oraz przy rejestracji WP. Ale jak łatwo można się domyślić patrząc na https://i4a.pl/ocrdl.php -> już przygotowywane są nowe. Mam nadzieję, że już uporałem się ze wszystkimi poważnymi problemami przy DonLinkage v4 już dzisiaj wyślę ją do testów. A wraz z nią będzie aktualizacja OCRdl o obrazki do phpld oraz omnipress v2: (wszystkie są wymienione na wspomnianej stronie).

W następnych aktualizacjach będą kolejne: na stronie o której wspomniałem prezentowane są obrazki, jakie będą obsługiwane w dalszej kolejności. Łatwo się domyślić, że DonLinkage będzie obsługiwał PunBB, Pligg, Article MS. Rzecz jasna to jeszcze nie koniec :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności