Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli nie działa generator tekstów to albo masz ban na IP dla google (Trzeba użyć proxy dla generatora tekstów). Jeśli to nie pomoże - zgłoś się do mnie na mail.

Aktualnie jest w bazie +190 precli, ciągle przybywa.

10 dni temu zacząłem test (były wtedy 162 sztuki): https://okazwłoka.pl/index.php/2012/11/20/test-bazadon/

To uważnie śledzę jak to tam będzie szło. Myślę, że nie powinno być problemu z wbiciem do TOP 5-10 Bo w dużej mierze zadziała FSB :)

mi jedna domena w MJ pokazuje 24 BL

Może majestic jeszcze nie przebiegł i nie zebrał:P

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Po wywołaniu rejestracja.php mam:

Odbieranie email.BRAK funkcji IMAP

Pewnie ma to jakiś związek z hostingiem niestety, da się to jakoś obejść? Pamiętam że inni też mieli kiedyś problem ze skrzynką. W zasadzie do tej pory odbierałem sobie emaile innym programemi i robiłem import do donlinkage, ale nadszedł czas coś z tym zrobić, bo z wiekiem robię się coraz bardziej leniwy. Poczta o2, ustawienia takie jak sugeruje program.

Testowaliście inne skrzynki?

Edyta

Teoretycznie na moim hostingu powinno to być i pamiętam, ze w którejś ze wcześniejszych wersji donlinkage odbieranie maili działało. :/ No nic, napiszę do pomocy technicznej hostingu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności