Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po oficjalnym wprowadzeniu v4 będą szybciej dochodziły nowe skrypty.

Do v4 już na starcie wprowadzone jest:

phpld

omnipress v2

obsługa precli przez xmlrpc

W tym roku dojdzie na pewno jeszcze niejeden.

Mam pytanie co do wersji V4 czy będą automatyczne aktualizacje ? Mam 5 kopii skryptu wychodzi nowa wersja i muszę kopiować do każdego nowe pliki i odpalać plik aktualizujący może była by możliwość zrobienia tego automatycznie skrypt wykrywa, że jest nowa wersja pyta się czy pobrać ? Pobiera sobie pliki z serwera rozpakowuje i podmienia co trzeba, automatycznie przekierowuje nas na plik aktualizacji odpala go przechodzi do strony logowania i już ? :)

Takie coś mi się marzy.

bilbord_opublikuj_mini.png

oj chłopie masz roboty a wyzwania nowe czekają !! :D powodzenia czekamy na aktualizację (przydało by się zrobić wspólną bazę tak aby były zczytywane bazy nasze i dawane do wspólnej) pochwalę się powiem ze udało mi się zrobić 2700 dodań projektu

~2400 dodań to dobry wynik :) Mniej więcej też tyle osiągam - oczywiscie dla stron nigdy nie ruszanych.

Najgorsze jest to, że chwyciłem się dodania jeszcze jednego skryptu na start do v4 :) Dzisiaj już będzie to podrzucone do testowania :) - wejdzie duuużo wpisów :)

Szykuję właśnie poprawkę do testowej wersji v4 + aktualizację OCRdl. Będzie dużo, dużo zmian na + :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności