Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość R.U.Sure

Również uważam że szkoda czasu na seoki, znacznie lepiej dodać skrypt czy funkcjonalność której nie ma żaden z popularnych skryptów jak omnispeed, seocat czy publiker.

Witam,

z punktu widzenia Marketingu, dla Oka będzie lepiej, gdy doda Seoki. Klient, który szuka tylko softu do seoków mając do wyboru niewiele tańszy program o wąskim przeznaczeniu (katalogowanie w jednym skrypcie) wybierze prawdopodobnie ciut droższy program, ale posiadający wiele funkcji (zwłaszcza gdy poczyta opinie o DLA na tym forum ;)). Zresztą "zagramaniczne" programy w większości dodają do tych samych skryptów. Poza tym, zawsze można napisać, w porównaniu do innych programów większą liczbę obsługiwanych katalogów.

Co do obsługi klienta realizowanej przez Oka, to jest najlepsza na rynku, oni tam chyba 24h/dobę siedzą w biurze rozwiązując pojawiające się zapytania i odpisują na maile. Taki support to rzadkość w dzisiejszych czasach. Oby tak dalej!

Pozdrawiam

p.s. Oczywiście jestem za automatycznymi aktualizacjami, choć przy jednej uruchomionej kopii nie przeszkadza mi za bardzo aktualny stan.

Ostatnio dostałem na maila od jednego z użytkowików dobry kawałek kodu do automatycznej aktualizacji :) (nie wiem czy mogę zdradzić od kogo, stąd nie podaję). Będę to próbował wprowadzić - jak się uda to będzie, czyli prawie że na 100% :D

Ze skryptów, których nie ma konkurencja już dzisiaj będzie w v4 obsługa pligg.

Pozwolę sobie napisać, że odnośnie kontakt z klientem w przypadku tego softu jest na jednym z najlepszych chyba z jakimi mam styczność.

Mówiąc wprost - niektórzy powinni się uczyć;)

pozdrowienia i tak dalej!!

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

Nie ma, ale wygląda tak (dla v3), v4 to już będzie kilka dodatkowych skryptów.

wordpress ~2500 rejestracji (~500 dodań)

omnipress 35

easydir 455

otwartymini 635

webmini 2631

donmini 112

freeglobes 133

qlweb 80

wiki ~500

bazadon 195

guestbook1st 419

guestbook2nd 276

Od v4:

phpld - kilka-kilkanaście tysięcy

omnipress v2 - kilkadziesiąt sztuk

pligg - kilka tysięcy sztuk

No jeszcze nie harvestowałem pliggów na maksa, ale na pewno dużo się tego znajdzie :)

v4 - do końca tygodnia (następnego) powinna być już dla wszystkich :)

Seoki będą na mulitkody jak i darmowe : podpięcie pod DBC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności