Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To jeszcze testy :) Ale już końcówka, w tym tygodniu będzie już wersja stabilna. Są "małe" problemy, nic więcej.

Poprawki już zostały podesłane.

Mam pytanie odnosnie cachowania panelu administracyjnego, to juz bylo w poprzedniej poprawce czy bedzie dopiero w v4? Wszystko chodzi fajnie, tylko praca na panelu jest mega uciazliwa z powodu oczekiwania na wladowanie sie strony z projektami.

Jesli to juz bylo i w v4 nic sie nie poprawi, to czy postawienie drugiej instalki w podkatalogu na tym samym serwerze (na nowej bazie danych) cos pomoze? Stale projekty na jednej instalce, a "szybkie" na nowej.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Dopiero od v4 jest cachowanie i panel chodzi szybciutko :)

Oczywiście rozłożenie projektów na kopie to dobry pomysł.

ja czekam na aktualizację i się przenoszę na nowy hosting już czekam

ps tak się zastanawiam czy ktoś stawiał na www.szybki-serwer.pl

Nie korzystałem, ale ciekawe jak z wykorzystywaniem zasobów serwera - żeby nie okazało się, że

max możesz pociągnąć 0.2 % procka... Jak się dowiesz ( lub już wiesz) to daj znać jak u się to kształtuję, bo ceny mocno konkurencyjne.

Wykonamy
projekty organizacji ruchu zgodne z obowiązującymi przepisami, tanio i skutecznie, zapraszamy.

Ja mam w szybki-serwer.pl i póki co wszystko sprawuje się dobrze.

Przy okazji okazwłoka powinieneś serio sobie wziąć do serca posty Klientów na temat premium Donka. Nie mam Twojego softu, ale jakbym miał, to też byłbym za wprowadzeniem pakietów premium.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności