Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A to jak taki chętny jesteś na dopisywanie do listy, to jeszcze klika rzeczy: :)

1. Widzę, że zwiększyłeś limit znaków w polu 'tytuł do precli' ale w 'tytuł do katalogów' już chyba nie z tego co pamiętam. Jeśli tak, to pasuje go zwiększyć.

2. Dobrze byłoby zwiększyć te małe pola na tytuły, tagi i inne lub dodać im taką opcję rozciągania, jak przy polach na treść. Ktoś już tu o tym pisał - czasem ciężko się dopatrzyć co w tych polach jest.

3. Najważniejsze, co mi się przypomniało! Autopodlinkowanie! Trzeba naprawić te anchory :)

4. W harmonogramie, dodałbym kolumnę z datą startu projektu oraz pomyślał nad jakimś sposobem grupowania projektów. Np takim popularnym plusikiem (spoilerem), który będzie rozwijał podmenu. Chodzi o to, że jak teraz dodajesz stronę do kilku typów katalogów i tych stron masz kilka, to w zakładce harmonogram lista jest niemiłosiernie długa i nie ma się jak w tym połapać a tak to jedna strona (projekt) to jedna pozycja na liście - dopiero po rozwinięciu spoilera widziałbyś poszczególne typy katalogów i postęp w dodawaniu do nich. Nawet gdyby były daty w pierwszej kolumnie, to byłoby o wiele prościej.

To chyba tyle na teraz ;)

Robię właśnie projekt i mi się nasunęła jeszcze jedna rzecz :D

Przydałoby się coś takiego jak zerowanie/czyszczenie raportu projektu. Ja tak czasem robię, że jeśli miałem skonfigurowany i zakończony projekt na określoną stronę i chcę go ponowić, to tylko zmieniam tekst opisu i tytułu i jadę z koksem. Nie muszę wpisywać od nowa tagów, kategorii, ustawiać grup katalogów itp.

Problem w tym, że dodane wpisy są sumowane w raporcie z poprzednim 'cyklem' który już jest powiedzmy lekko nieaktualny - raport już został ściągnięty a wpisy dawno podlinkowane. W takiej sytuacji nie potrzebuję już starego raportu, więc mogę go wyzerować i zapiszą mi się tam świeże linki które znów mogę łatwo pobrać i podlinkować :)

Wydaje mi się, że to byłoby przydatne :jezyk1:

Jest ustawiony ;) Aktualnie znowu zatrzymał się, teraz na 11. Po wywołaniu pliku: "Wszystkich wybranych rekordów 100...1...2...3...4...5...6...7...8...9..."

Zoś musi być skopane, bowiem nie odbiera maili i zakończonych rejestracji też jest 0 po prawie dwóch godzinach..

Okazwloka na maila podesłałem drugi screen ;)

Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły.

Ok coś ruszyło po zmianach. Mam teraz pytanie: co dalej? Bo jest napisane, że rejestruje mi tam w coraz większej liczbie wp, ale nie odbiera maili i ukończonych zarejestrowań jest 0..

A co macie w panelu donlinkage w polu login? sam login, czy też login@o2.pl ?

Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły.

Spokojnie :D Skrypt najpierw rejestruje w preclach, a po zakończeniu rejestracji zaczyna odbieranie maili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności