Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem: system nie pobiera mi listy katalogów w Bazadon. Klikam aktualizuj i nie ma reakcji, a na liście jest 0 precli. W module Bazadon mam informację, że mogę dodawać wpisy. Coś czuję, że u mnie skończy się to całkowitą reinstalacją skryptu :D

Jam jest Zbygniew.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Okazwłoka, napisałeś -

"Moduły "Generator tekstów" oraz "BackLink Checker" bez ograniczeń

Generuj dziesiątki/setki tekstów dziennie - bez ograniczeń!

Sprawdzaj backlinki dziesiątek/setek stron - bez ograniczeń!"

Tzn. że po wykupieniu premium, 40-50zł/miesięcznie, dodatkowo generator tekstów bez ograniczeń będzie gratis?

A co dla tych co kupili kilka dni temu generator za 50zł? Kasa wyrzucona w błoto ?

@Zbigniew - podeślij info na mail, zobaczę na to (dopiero będę sprawdzał maile więc jeśli już wysłąłęś to zaraz do niego dojdę :).

@kokimbo - będzie informacja przy aktualizacji do v4 - można będzie sobie wymienić na miesiąc premium. Ale w sumie nie jest to wyrzucona kasa w błoto, bo co będzie gdy przestaniesz opłacać premium? :)

Oficjalna aktualizacja do v4 będzie w tym tygodniu :)

Każde kciuki się przydadzą :)

Właśnie kończę dodawanie do pliggów - można wyciągnąć mnóstwo wpisów. Już widzę, że grubo ponad 500 ma zabezpieczenia captcha przy dodawaniu wpisów - z obrazkami tymi bez problemu radzi sobie ocrdl -> https://i4a.pl/ocrdl.php - captcha sniper też sobie powinien w miarę dobrze radzić.

Samo dodawanie do pliggów przy pomocy deathbycaptcha przy większej ilości projektów na pewno będzie nieopłacalne.

Czy w premium, ten generator tekstow bedzie tak zautomatyzowany, ze zaznaczam w projekcie "uzyj tekstow z generatora" i je uzyje - tak? (mam nadzieje ze wiadomo o co chodzi, cos jak omnitxt - tak by bylo najszybciej).

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

To już dziś :) Wszystkie zgłoszenia z testów zostały wzięte pod uwagę i wywalone :)

Nie ma już poważniejszych błędów, jeszcze tylko muszę dokładnie posprawdzać pliki aktualizacyjne i instalacyjne v4.

Rejestracji pligg udało się uzyskać grubo ponad tysiąc - najczęściej myli sę niestety deathbycaptcha przy rozwiązywaniu recaptcha, ale na szczęście został dodany magiczny przycisk ponawiania rejestracji tylko do nieudanych.

To już dziś :) Wszystkie zgłoszenia z testów zostały wzięte pod uwagę i wywalone :)

Nie ma już poważniejszych błędów, jeszcze tylko muszę dokładnie posprawdzać pliki aktualizacyjne i instalacyjne v4.

Rejestracji pligg udało się uzyskać grubo ponad tysiąc - najczęściej myli sę niestety deathbycaptcha przy rozwiązywaniu recaptcha, ale na szczęście został dodany magiczny przycisk ponawiania rejestracji tylko do nieudanych.

Czyli musimy zamieniać wszystkie pliki na FTP DLA? Czy tylko kilka, jeżeli tak to jakie ?:)

Będzie również z tą aktualizacją, wprowadzona nowa baza katalogow ?

Będzie nowa baza, oczywiście. W mailu z aktualizacją napiszę dokładnie co trzeba zrobić - do podmiany na pewno wszystkie pliki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności