Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie wygląda tak:

WordPress do Rejestracji 4207

OmniPress 266

EasyDir 1349

OtwartyMini 1043

WebMini 1640

DonMini 2088

Upbase.php trzeba wywołać. Updatebazy.php to chyba jakaś pozostałoś po poprzednich wersjach? Przed operacją usuń stare wordpressy do rejestracji bo się zdublują.

@seonerd - pokazujesz bazy,

ja podałem wartości do jakich fizycznie dodaje DLA ;-)

@sqnbn - mam własną listę wordpressów - rejestracja i aktywacja działa spoko - z dodaniami różnie :aniolek: ale są efekty

Pozdrawiam

Wiem, o to chyba się pytała osoba nad moim postem. Jeśli chodzi o wartości fizycznie dodanych wpisów, wyglądają podobnie jak u FiKaSa (baza przed dzisiejszą aktualizacją). Trzeba pamiętać, że jeśli katalog jest moderowany, to program nie zalicza go do dodanych.

Jeśli chodzi o wp, to program działa bardzo dobrze z bazą prywatną. Z publiczną cudów być nie może, szczególnie przy rejestracji. CAPTCHA i takie tam. Najlepiej zarejestrować się ręcznie w tych preclach, które nie mają zabezpieczeń przy logowaniu i dodać linki z loginami oraz hasłami do bazy prywatnej.

Baza po wczorajszym updacie wygląda tak:

OmniPress 266

EasyDir 1349

OtwartyMini 1043

WebMini 1455

DonMini 1228

Trzeba odpalać upbase.php (updatebazy.php to jeszcze pozostałość po akutalzacjach z przestłaanych plików).

Wszystko ładnie ale chyba przyszła kryska na donmini - jest ban na domenie donlinkage.pl i nie wiem na ilu innych domenach. Fajny prezent od google na święta. Nawiasem mówiąc w takim przypadku podawarki najważniejsze jest monitorowanie czy dana strona ma bana czy jeszcze nie. Ilość postawionych skryptów robi wrażenie ale przesiewanie tego pod kontem - gdzie jeszcze opłaca się dodać wpis to mordęga. Przydałby się taki polski Index Checker v2.0 - darmowa beta działała do 18 grudnia.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności