Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czyli np moge miec zle wypelnione kategorie w ktorych maja sie pojawiac wpisy, tak?

A modul rejestracji, kiedy zacznie odbierac emaile rejestracyjne? Dopiero po zakonczeniu rejestracji we wszystkich serwisach?

P.S Kategorie oddziela sie przecinkami czy "/" bo jakos tak dziwnie jest to napisane

Co do laohost problem który wystąpił w ostatnich dniach został już rozwiązany.

@Nerox - w stopce dodawarki jest link do pomocy - sprawdź tam wszystko ładnie opisane. A jak nie rozwiąże to problemu pozostaje kontakt @ :) Kategorie oddzielane przecinkami, ale to nie ma wplywu na skuteczność (wbudowane są domyślne).

Jest też dostępna opcja premium - wypróbuj na tydzień za darmo i później zdecyduj czy warto.

Zanim Oka dodasz nowe skrypty proponuje popracować nad zapytaniami i optymalizacją bazy przy 50k DLA strasznie muli, usuwanie adresów z nieudanych dodań jest strasznie uciążliwe, by usunąć 10k z błędnym rozpoznaniem skryptu to trwa wieczność, proponuje dorobić 1 opcję filtrowania po będach albo usuwania adresów z danym błędem zeby nie zaznaczać tych katalogów ręcznie tylko poprostu zastosować filtr [typkatalog]+[rodzaj blędu] + opcja usun lub przenies na czarną liste

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Już dawno wspominałem że będzie :) Będzie cron automatycznie usuwający, w ostatnim czasie miałem to robić ale miałem dużo zawirowań poza światem DonLinkage.

Będzie to na pewno wprowadzone, muszę się tylko odrobić z kilku innych rzeczy (są też małe poprawki do wprowadzenia).

Ponieważ jedno z konkurencyjnych narzędzi, które wybrałem do pracy okazało się jedną wielką porażką, gdzie wszystko działa a w rzeczywistości nie działa, postanowiłem nie patrząc na poniesione (niemałe) koszty, zmienić obecny stan rzeczy.

Gruba kreska.

Jestem w stanie płacić i to niemałe pieniądze, ale za coś co negatywnie nie zmienia mojego układu nerwowego.

Trzeba się przyznać do błędu wobec samego siebie i źle podjętej decyzji, co publicznie czynię ( a publicznie, bo może komuś swoimi błędami pomogę). Dałem d...

WY nie dajcie.

Kierowany pozytywnymi opiniami użytkowników kupiłem DonLinkage.

Instalacja - bez problemu.

Rejestracja - w trakcie.

Jak na razie wszystko działa. JESTEM w SZOKU

cdn.

M

edycja - błąd grtograficzny

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@Mariusz zgadzam się z prawie każdym słowem wypowiedzianym wyżej :) jedynie nie wiem dlaczego jesteś w szoku ze działa to nie ten topik :D

Sam mam DLA od czasu zawirowań z produktem konkurencyjnym i nie mam na co narzekać

Pozdrawiam i miłej nocy życzę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności