Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Więcej pól w najbliższym czasie nie będzie na pewno.

Harmonogram zadań w osobnej zakładce jest - jeśli używasz najnowszej wersji 2.3.9

- traktowania <a href="https://adres.pl">słowo kluczowe</a> jak <a href=https://adres.pl>słowo kluczowe</a> :P

A nie jest tak samo traktowane?

Ja z pingowania nie korzystam, więc nie wiem :P

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie obiecuj że update będzie za kilka/kilkanaście dni, bo narobisz wszystkim apetytu a później się okaże, że aktualizacja wyjdzie w lutym :)

A tak na marginesie, czy ten moduł do sprawdzania pozycji będzie jakoś archiwizował poprzednie pozycje tak, aby na koniec miesiąca można było sobie zrobić raport?

Z aktualizacją powinienem zdążyć :)

Moduł do spradzania pozycji oczywiście archiwizuje wszystkie dane. Wygląda to mniej więcej tak jak poniżej. Eksportu nie ma.

monitordla.jpg

Wystarczy wybrać stronę i miesiąc, aby wyświetliły się pozycje.

No fajnie fajnie - szkoda tylko że nie ma eksportu :)

Nie dało by się zrobić jakiegoś małego wypluwacza danych nawet w formacie 'data;pozycja' lub z jakimś innym separatorem?

Wtedy można wrzucić sobie to do Excela i generować wykresy i zestawienia w nieskończoność i już nie trzeba żadnych innych eksportów :)

No to aktualizacja zapowiada się ciekawie, nie ukrywam że cieszę się z tego że autor softu słucha użytkowników i sukcesywnie wprowadza zmiany. Znając życie aktualizacja będzie pod koniec stycznia, bo z tego co pamiętam pierwsza wersja głosiła końcówkę roku ale to można wybaczyć autorowi co nie zmienia faktu że znowu będzie wyczekiwanie :) Ogólnie z softu jestem bardzo zadowolony, szybki i sprawny a cena nie adekwatna (powinna być wyższa). Oby tak dalej i czekam jeszcze na stworzenie prywatnej bazy precli i katalogów użytkowników DLA tak abyśmy tylko my mieli dostęp na określonych przejrzystych zasadach bez wymyślania :)

Ja byłbym za stworzeniem przez użytkowników nawet niewielkiej bazy prywatnych precli. Każdy z nas ma przecież jakiś hosting, na którym może postawić precla, dochodzi do tego tylko sam koszt domeny, ale to nie są jakieś kosmiczne wydatki. Każdy linkuje swojego precla a dodatkowo każdy linkuje swoje wpisy. Zero spamu i braku odpowiedzialności. Jak zmoczysz to wylatujesz i po kłopocie.

Wydaje mi się, że dziesięć takich precli miałoby większą moc niż 200 z bazy publicznej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności