Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam prawie wszystkie softy z tego działu i DLA jest bezkonkurencyjny, co do możliwości - dodawanie, harvestowanie, monitoring itp, ale także co do supportu. Kontakt z autorem to całkowita przyjemność i nie odpisuje CI na zasadzie - nie bo nie.

Oka kiedyś polecił mi do seoków - seocata i ten soft też jest bardzo dobry, szczególnie skuteczność. Ale wykorzystuje go do innych celów i te dwa progsy dobrze dopełniają się. Myślę, że te 2 softy są obowiązkowe, reszta to dopełnienie.

A jak wygląda obecnie sytuacja z Bazadon? Jest jeszcze sens dopinać do tego systemu domeny po ostatnich banach?

Lubisz gry komputerowe? A do tego zupełnie za darmo? Jeżeli tak to wejdź na https://darmowe-gry.pl i zobacz darmowe gry.

Pobierz za darmo program do rozliczeń podatkowych za 2015 rok z pity2016ng.pl lub wybierz inny sprawdzony program ze strony: pity-program.pl PITy 2015 ips.

Jakie są dalsze plany tego softu jeżeli chodzi o jego rozwój ? Skryptów nie przybywa w znaczącym tempie :) Może też bym zakupił licencję.

czy tworzenie projektów przebiega szybko ? Jest może jakieś API do projektów ?

Chodzi o stworzenie 100 podobnych projektów. Jedynie co mi przychodzi póki co do głowy to stworzenie szablonu w ZennoPoster.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Tworzenie projektów przebiega bardzo szybko, prosto i przyjemnie

Mam donka i chwalę sobie jego szybkość działania oraz skuteczność ale tworzenie projektu dalece odbiega od "szybko, prosto i przyjemnie".

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

A jak wygląda obecnie sytuacja z Bazadon? Jest jeszcze sens dopinać do tego systemu domeny po ostatnich banach?

Obecnie jest 206 percli w bazie, ja wyłapałem jednego bana, więc mocno mnie to nie dotknęło.Teraz wszystko zależy od tego czy będą chętni na wrzucanie domen do systemu, bo jednak sporo precli dostało po bananie i może to zniechęcać, a odpowiadając na pytanie - wg mnie warto.

Wykonamy
projekty organizacji ruchu zgodne z obowiązującymi przepisami, tanio i skutecznie, zapraszamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności