Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@mariusz - witamy w gronie uzytkownikow DLA ;)

NIe wiem czy dotarles do momentu w ktorym dowiadujesz sie ze tak naprawde masz nielimitowana ilosc instancji i mozesz kopie DLA zainstalowac w podkatalogach i uzywac ich rownoczesnie, to jeszcze mlody0072 jakis czas temu napisal narzedzie do zbierania tak utworzonych baz razem - wiec co rano witaja cie Donki o ujednoliconych bazach skryptow :)

do pobrania za free: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/155730-donclon-dodatek-do-donlinkage/

search_auditor_500x80_bf.png

Tworzenie projektów przebiega bardzo szybko, prosto i przyjemnie

Mam donka i chwalę sobie jego szybkość działania oraz skuteczność ale tworzenie projektu dalece odbiega od "szybko, prosto i przyjemnie".

Nie wiem co Ci może sprawiać trudność. Ale wiadomo, co dla jednego jest proste, dla drugiego niekoniecznie :)

Mowa o sklepach z bielizną czy raczej czymś mocniejszym?

Efekty na publicznej bazie w przypadku sklepu są średnie, ja zanotowałem mniej dodań niż w przypadku innych kategorii.

Z drugiej strony, jeśli chcesz przy pomocy DL dodawać do własnej bazy to soft sprawdza się.

@barneysm - system działa, jest 190 precli. będę chciał nieco dopompować system żeby zachęcić więcej osób :)

@arve_lek - w najbliższym czasie będą fora, seoki i trochę web20

tworzenie projektu i uruchomienie harmonogramu (jeśli masz przygotowane teksty, tytuły) to 30 sekund.

API do projektów nie ma. Jest opcja kopiowania projektów.

@szuwar - generator tekstów korzysta z google, sprawdź czy jest włączone proxy dla generatora (zakładka Konfiguracja).

@Nerox - odezwij się do mnie na mail - od razu podaj dostęp i info o który projekt chodzi.

Ponieważ jedno z konkurencyjnych narzędzi, ktĂłre wybrałem do pracy okazało się jedną wielką porażką, gdzie wszystko działa a w rzeczywistości nie działa, postanowiłem nie patrząc na poniesione (niemałe) koszty, zmienić obecny stan rzeczy.

Gruba kreska.

Jestem w stanie płacić i to niemałe pieniądze, ale za coś co negatywnie nie zmienia mojego układu nerwowego.

Trzeba się przyznać do błędu wobec samego siebie i źle podjętej decyzji, co publicznie czynię ( a publicznie, bo może komuś swoimi błędami pomogę). Dałem d...

WY nie dajcie.

Kierowany pozytywnymi opiniami użytkownikĂłw kupiłem DonLinkage.

Instalacja - bez problemu.

Rejestracja - w trakcie.

Jak na razie wszystko działa. JESTEM w SZOKU

cdn.

M

edycja - błąd grtograficzny

nie jesteś sam:) ja tez przechodzę z Omni na Donka )

Tworzenie projektów przebiega bardzo szybko, prosto i przyjemnie

Mam donka i chwalę sobie jego szybkość działania oraz skuteczność ale tworzenie projektu dalece odbiega od "szybko, prosto i przyjemnie".

Nie wiem co Ci może sprawiać trudność. Ale wiadomo, co dla jednego jest proste, dla drugiego niekoniecznie :)

Trudności nie sprawia mi żadnych, ale jest bardzo nieprzyjemne porównując do innych narzędzi, a można to łatwo i ładnie ogarnąć.

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności