Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to wiem, tylko nie wiem jak niektóre błędy rozumieć np. PKSI jest błąd "OK!", albo mam bardzo dużo 'Timeout'. Generalnie chcę wiedzieć co dany błąd oznacza i czy da się to poprawić, albo czy próbować dodawać dalej czy od razu wyrzucać na czarną listę

Po kilkunastotygodniowej przerwie wróciłem do Donka i po aktualizacji skryptów mam problem z utworzeniem nowej grupy projektów. W zakładce "projekty", okienko "Nowa grupa" jest martwe. Mogę dodawać projekty tylko grup utworzonych jakiś czas temu. Przejrzałem kilka stron wątku wstecz ale nie znalazłem sensownej odpowowiedzi na ten temat.

Poproszę o podpowiedź.

Kubek

To pierwszy taki przypadek, bez oględzin się nie obejdze :) Proszę o kontakt na mail, coś zaradzimy.

Co do logów - są one jeszcze niedopracowane. Jeśli dodawanie składa się z kilku kroków (otwarcie przynajmniej 2 stron, czyli w 99% przypadków), to logi zapisują ostatni krok - co jest błędnym założeniem. Będzie to także poprawione.

Ogólnie aktualizacji można się spodziewać jeśli nie w tym tygodniu to na początku kolejnego. Będzie dużo ulepszeń i poprawek.

Po kilkunastotygodniowej przerwie wróciłem do Donka i po aktualizacji skryptów mam problem z utworzeniem nowej grupy projektów.

Trzeba najechać trochę niżej na okno wpisania i przycisk wtedy się aktywuje pole i przycisk.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Będzie aktualizacja bazy tak jak to w umowie jest. Z tego co widzę aktualizacja była 29 stycznia, przewiduję następną aktualizację bazy po świętach.

Zachęcam również do skorzystania z test premium osoby, które tego nie zrobiły - program poberze sobie nowe bazy.

PS. Dopiero zauważyłem że pole jest częściowo przysłonięte jakimś przezroczystym divem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności