Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

@rymasz - nic złego się nie stanie, po prostu ten jeden odpalony cron na minutę może iść na marne (z bazy może pobrać sprawdzone przed momentem adresy).

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@rymasz - nic złego się nie stanie, po prostu ten jeden odpalony cron na minutę może iść na marne (z bazy może pobrać sprawdzone przed momentem adresy).

Dziękuję. Intuicja mi podpowiadała, że powinno być jak piszesz, natomiast co jest w kodzie i jakie zależności w bazie panują, i jakie pliki tymczasowe są tworzone to już tylko umysł autora ogarnia :)

Przy okazji zapytam:

- czy rozpoznawanie katalogów ma jakiś ogólny mechanizm przyjmowania linków do sprawdzenia? W sensie podawać adres strony głównej katalogu / precla, czy może adres formularza dodawania?

Np. mam dylemat czy linki PHPld powinienem podawać jako "root" czy jako podstronę submit.php lub odpowiednik.

Jeśli było, to przepraszam :) Obiecałem, że przeczytam wątek, ale podjarałem się harvestowaniem i sprawdzaniem katalogów - tak mi zszedł weekend :)

Adresy trzeba zawsze podawać jako 'root', chyba że coś jest zainstalowane w katalogu (np. wiki, guestbook) - w takich przypadkach do ostatniego katalogu.

skad moge pobrac aktualna wersje donlinkage z wszystkimi aktualnymi łatkami? przy przenoszeniu na nowy serwer zrobiłem chyba mix różnych wersji i nie wszystko dobrze działa mimo że automatyczne sprawdzanie aktualizacji pokazuje że mam najnowszą wersje :]

Witam serdecznie czy OCRDL to wbudowane łamanie captcha, czy coś ala dodatek jak w publikerze. Jeżeli to samodzielne łamanie to jaka jest jego prawdziwa skuteczność (czy warto z tym zakupić) i o ile zwiększy się dzięki temu ilość dodanych wpisów z podstawowej bazy DL? Z góry dziękuję za konkretne odpowiedzi i pozdrawiam ( :

@szuwar - link jest ten sam co zawsze, a jak go nie możesz znaleźć to napisz do mne na mail :)

OCRdl rozwiązuje obrazki, nie korzysta z zewnętrznych serwisów. Oczywiście w DonLinkage jest możliwość podpięcia zewnętrznych łamaczy: Catpcha Sniper lub/i DeathByCaptcha - te opcje są bez jakichkolwiek opłat.

PS. Już jestem na ukończeniu kilku ważnych rzeczy związanych z proxy, bazadon i premium, jeszcze w tym tygodniu będzie aktualizacja po czym już dość sprawnie będą dochodziły nowe skrypty (między innymi forum i seokatalogi).

Jak już zbliża się aktualizacja, to jeszcze taki jeden drobiazg zauważyłem - po wejściu w "Logi projektu" nie ma opcji powrotu do danego projektu, trzeba zaczynać klikanie od początku w Projekty, albo branie wstecz z przeglądarki z koniecznością odświeżenia strony. Drobiazg, ale przeszkadza czasem :-)

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Zmiany dosięgły bazadon - teraz już wszystko ładnie się sprawdza po stronie serwera licencji, informacje do modułu bazadon w panelu DonLinkage są pobierane z serwera - więc nie będzie już żadnych przykrych niespodzianek.

Jest duża zmiana w działaniu proxy, to głównie przygotowanie pod obsługę forów dyskusyjnych tak, by można było wskazywać proxy do postowania i osobne do opytywania Google. Api będzie można korzystać z różnych źródeł bez ilościowego ograniczenia.

Zmiana dosięgnie też premium, będzie wyświetlana informacja w panelu o ilości katalogów, będzie też pobierało lepsze proxy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności