Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@mindryl - nie ma takiej możliwości. Ogólnie idea czarnej listy polega na tym, by trzymać wszelkie "złe" adresy na black liście żeby przypadkiem nie dodać ponownie tego "złego". W tym przypadku pozostają zapytania sql.

Przypomniałeś mi właśnie o wprowadzeniu automatycznego sprawdzania zaindeksowania bazy, ale na najbliższą aktualizację już z tym nie zdążę.

Odnośnie proxy nie wiem czy ktokolwiek z was korzysta z czegoś takiego jak stats4seo. Jest tam taka fajna opcja jak proxy serwerowe - która generuje piczek dla jednej konkretnej domeny potem ten pliczek wrzuca się na daną domenę i wtedy można ją używać jako proxy i tak po kolei z każdą domeną która stoi na innym IP. Czy coś też jest może w planach ??

To jest moja mała stopka ;)

Dostępna jest aktualizacja!

Aktualizacja DonLinkage 4.0.5:

[x] przebudowa systemu proxy

[x] możliwość definiowania różnych źródeł proxy (api)

[x] informacja o ilości katalogów premium (zakładka Premium)

[x] całkowita przebudowa modułu bazadon (parametry sprawdzane po stronie serwera licencyjnego)

[x] poprawienie zapisu logów

[x] poprawa wyboru kategorii do WordPress

[x] poprawka do harvestera

[x] testowanie połączenia z pocztą (moduł Rejestracja kont)

[x] inne poprawki

Jest jeszcze kilka spraw do zrobienia, ale teraz akurat skupiam się na dodawaniu obsługi nowych skryptów.

Nadanie chmodów pomogło ;)

Nadal mam problem, gdy w detekcji mam ok 70k linków

skopiuje wszystko do swoich baz, a później naciskam wyczyść, to wyczyszcza również listę do detekcji

Gdy odpalam ręcznie cron od proxy

proxy pobrane z adresu api nr 1!

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '' at line 1

sygnaturka.png

Wywołałeś plik updatu ?

"Wyczyść wszystkie zebrane adresy" zgodnie z nazwą czyści wszystkie zebrane adresy.

Dorobię jeszcze "Wyczyść wszystkie sprawdzone adresy" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności