Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1) moduły ---> katalogi ---> wordpress do rejestracji - tutaj wklejasz listy wordpressów przeznaczonych do instalacji.

2) moduły ---> rejestracja kont - wypełniasz dane rejestracyjne, dane do poczty i zaznaczasz Włącz rejestrację wordpress, Zapisuj do prywatnej bazy wordpress.

3) zarejestrowane wordpressy pojawiają się w bazie prywatnej w moduły ---> katalogi.

Rób to tak jak Ci napisałem. Ręczne przeniesienie katalogów do bazy priv nic Ci nie da, bo nie są one zarejestrowane.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Nic nie należy przenosić. To bardzo źle bo będziesz miał w bazie same adresy (oczywiście opróćz tych, które sam zapisze po oderaniu mail).

Do bazy prywatnej zapisujesz tylko wtedy gdy masz komplet adres,login,hasło - istniejące, a nie życzeniowe :)

Moduł rejestracji sam zapisuje założone konta do bazy prywatnej (Dotyczy wordpress, wiki, pligg - czyli skryptów z wymaganą rejestracją kont).

Trzeba to ręcznie pousuwać, ale usunąć wszystko i puścić samo ściąganie maili od początku.

Dostępna jest AKTUALIZACJA DonLinkage 4.0.6, zmiany w stosunku do poprzedniej wersji:

[x] naprawienie włączania, wyłączania raportowania komentarzy

[x ]sortowanie projektów (po id lub adresie - z poziomu zakładki "Konfiguracja")

[x] poprawka w bazadon

[x] dodanie przycisku "Wyczyść wszystkie sprawdzone adresy" w harvesterze

[x] poprawka automatycznego ponawiania (baza prywatna) po updacie bazy

[x] poprawka automatycznego ponawiania (baza publiczna) po updacie bazy

[x] naprawione testowanie połączenia z pocztą (moduły>>rejestracja kont)

Następna aktualizacja to już będą nowe skrypty, jeśli zdążę to jeszcze kilka dodatkowych modułów.

Wziąłęm się też za aktualizację bazy - można się spodziewać nowej bazy pod koniec tygodnia bądź na "samiućkim" początku następnego.

Dobrze że mi przypomniałeś o pligg - bo był tam babol, poprawiłem a zapomniałem dorzucić plik do paczki :(

Wrzuciłem do paczki z updatami i do świeżej DonLinkage.

Czy może info o aktualizacji "świecić się" w Donku?

Od niedawna jest przecież możliwość sprawdzenia aktualizacji z poziomu Donka (od wersji 4.0.0), w sumie taka "półautomatyczna", ale jest. Zwróć uwagę na zakładkę "Projekty", jest po prawej stronie link pod nazwą "Sprawdź aktualizacje DonLinkage".

Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.>

nozbe-ad-2.gif

@ san, ups hehe... to przez zmęczenie nie zaskoczyłem co miałeś na myśli (odebrałem to tak, że może masz jakąś starszą wersje donka) :)

No fakt, na dzień dzisiejszy zawsze jak rozpoczynam z nim prace, najpierw profilaktycznie klikam "Sprawdź aktualizacje DonLinkage". Jak to nazwałeś "lampa" przykładowo na kolor czerwony dawała by info, że mamy nieaktualna wersje, a kolor zielony info o najnowszej.

Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.>

nozbe-ad-2.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności