Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy ten "sprawdzacz" proxy dobrze działa?

U mnie prywatne proxy cały czas oznacza jako zbanowane, a sprawdzając w innych programach lub nawet przeglądarce - działają.

Może dlatego też i harvester strasznie zwolnił?

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

Zapomniełem wrzucić nowy plik cron_detector.php do archiwum i stąd się zacina. Można pobrać paczkę i podmienić ten plik - wtedy detekcja ruszy.

Sprawdzacz proxy działa. Jeśli zwraca ban znaczy, że zapytana z donlinka są blokowane w Google i dlatego właśnie harvester może mieć problemy.

@served - jeśli się nie boisz, podeślij mi jedno prywatne proxy - sprawdzę dlaczego nie chce chodzić. Może jakiś błąd się wkradł.

Działa wam dodawanie do seokatów? U mnie jest problem z doborem kategorii, nawet po dodaniu tego typu kategorii w projekcie: "usługi,firmy według branż,firmy wg. branż,firmy". Może ktoś podać jakiś swój gotowy przykład?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności