Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli nie dysponujesz np seobohaterem który by pola sam wypełnił i każdego wp otworzył na podstronie z rejestracją to ja miałem to na myśli :D

Mam jeszcze jedno pytanie do bardziej doświadczonych użytkowników (niż ja). Jak rozwiązać, sytuację, w której chcę dodać do prywanej bazy precli około np. 100 blogów i zarejestrować się tam i dodawać tylko tam dany projekt?

Moduły / Rejestracja WP - zaznacz zapisuj do bazy prywatnej.

Potem po dodaniu projektu na podstronie projekty wybierasz z listy prywatnej dodaj do: wordpress priv

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kacperek, ja bym zaznaczył wszystkie i wkleił do openoffice, on to powinien podzielić na kolumny :D Albo najpierw do notatnika a potem do openoffica, żeby nie kopiować zbędnego formatowania.

sqnbn, mam seobohatera i myślałem, że tak to zrobię. A jeśli chodzi o prywatne precle to dodam od razu z loginem i hasłem, bo dopiero zauważyłem, że jest taka opcja :)

SEO, SEO i SEO

Na poniedziałek-wtorek powinno być już w 100% gotowe. Jeszcze pracuję nad skutecznością.

Jeśli chdozi o stan bazy dawno nie była aktualizowana. Ale z najnowszą wersją każdy sam bez wysiłku będzie mógł wyszukiwać nowe katalogi (w sumie to donlinkage będzie wyszukiwal za użytkownika) - wystarczy ustawić footery i skrypt sam sobie każdego dnia będzie zbierał adresy, a oprócz tego będzie przeprowadzał detekcję tych katalogów - skuteczność rozpoznawania jest bardzo wysoka).

I tak po kilku dniach zebrało mi takie ilości (adresy nie są duplikowane):

WordPress 248

WebMini 287

OmniPress 8

OtwartyMini 5

EasyDir 441

PKSI 10

Komentarze WP 78

Będzie miał oczywiście :)

Informacje:

https://okazwłoka.pl/index.php/2011/12/23/d...a-aktualizacja/

https://okazwłoka.pl/index.php/2011/12/28/d...izszym-updacie/

W planach są też inne funkcjonalności o których jeszcze nie pisałem - będzie bardzo ciekawie.

W planach są też inne funkcjonalności o których jeszcze nie pisałem - będzie bardzo ciekawie.

Takie pytanie (bo nie wyczytałem o tym na twojej stronie) - będzie możliwość ponownego dodawania artykułów do WP do których się nie udało za pierwszym razem? (tylko prywatna baza WP) Było by to bardzo pomocne

PS: Jeśli gdzieś o tym pisze to sory :)

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności