Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Dodawarka jest bardzo przyzwoita jeśli chodzi o osiągi jak i o cenę.

Tam gdzie link do wpisu nie istnieje - goła domena lub w przypadku WP ciąg cyfr - oznacza, że czeka na moderację.

Ciekaw jestem tylko tego automatycznego linkowania :)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z doświadczenia podpowiem że niechodzi o to że WP jest moderowany (są takie ale zdecydowanie mało ich jest) ale o fakt instalacji wtyczki wypiekacz w danym WP.

Więcej na temat samej wtyczki: https://www.poradnik-webmastera.com/projekty/wypiekacz/

Tak więc zamiast projekty być opublikowane lądują jako szkice co może być interpretowane że WP jest moderowany (tzn jest ale z automatu :P i tu się nie doczekacie na akceptację)

Rozwiązanie proste - to samo co w OmniADD :

1 - 1 link w treści

2 - min 1200 znaków

3 - tytuł min 20 znaków lub/i 4 słowa

4 - min 3 słowa kluczowe max 5

Wtedy ilość "moderowanych" wp wam spadnie ;)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Mam takie pytania po oglądaniu dema

- w demo widać, że jest miejsce na jeden artykuł i jeden wpis do katalogu, w dodawarce do webmini było to lepiej rozwiązane, bo można było wrzucić kilka opisów, czy będzie taka możliwość?

- jak działa wybór kategorii? wybieram główną kategorię, a na dole wpisuje dodatkowe? Gdy skrypt nie znajdzie żadnej kategorii to nie doda wpisu do WP?

Czy może jest taka możliwość, aby wtedy dodawał do losowej kategorii chyba zwiększyłoby to skuteczność.

RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci !

Prawdopodobnie będzie możliwość wprowadzania różnych wersji po wprowadzeniu jakiegoś znaku rozdzielającego. Na przykład tytuł1#tutuł2 i artykuł1#artykuł2.

Jeśli nie znajdzie kategorię, to wtedy dodaje do domyślnej (zazwyczaj inne, pozostałe).

na razie nie ma takiej funkcji i sam sie zastanawiam jak to bedzie dzialac w linkage, szczerze to zżera mnie ciekawość :)

sugestia:

inne pola tytułów dla katów i artykułów

dlaczego?

bo w katach chcemy anchorować krótkie keywordy, a w artykułach tytuł musi być dłuższy aby przeszedł przez precel

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Myślę, że na środę będzie wszystko gotowe (Ci, którzy mnie znają doliczą sobie jeszcze 2 dni :)). Ogólnie opcja podlinkowania będzie nieco obciążała serwer, ale jest nowy system dodawania dzięki któremu możemy sobie na to pozwolić ;)

Dodawanie do DonMini już przygotowane. Jeszcze kilka innych poprawek, kilka testowych blaścików i będzie gotowe.

Muszę przyznać, że jest już dużo zainstalowanych DonMiniaczów (aż sam się zdziwiłem). Ale nie zapeszajmy :) - jutro podam informacje liczbowe. Jak tak dalej pójdzie, to do jutra może dobije do 4 cyfr!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności