Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

W konfiguracji można określić, czy zapisywać do raportów również te, które trafiają do moderacji (bądź zostały zatrzymane przez Wypiekacz).

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co może być nie tak z rejestracją WP? Wszystko jest poprawnie skonfigurowane, w konfiguracji pokazuje, że rejestruje się do WP o id 491, na poczcie (o2) jest prawie 150 maili z loginem i hasłem, a od wczoraj cały czas pokazuje, że odbiera email numer 1. Co może być nie tak? Port jest ustawiony na 110

Przedstaw swój Pomysł na biznes i pozyskaj inwestora

PIT online bardziej przyjazny niż e-deklaracje

Szukam inwestora, żeby zrealizować swoje pomysły na biznes

Najpierw rejestruje wszystkie precle z bazy, a później zaczyna odbierać maile. Jeśli przestał rejestrować może coś z zadaniami crona się stało?

Mam donlinka, omni nie mam i szczerze mówiąc to z funkcjonalności niewiele różnic wiedziałem, jedna np jest taka że pod donlinka nie potrzebujesz dedykowanego hostingu czy dedyka, ale autor omni ma bloga na którym zachwala go przy każdej okazji na przemian ze szkoleniami, więc może różnica w marketingu :(

Dziękuję.

Jestem w stanie pojąć różnice w "promocji" i cenie ale powiedzcie drodzy Bracia i Siostry czy są jakieś różnice w funkcjonalności i na korzyść którego? Słyszałem już zachwalanie DonLinkAge i czytałem zachwyty OmniAdda, ale z życia jak to wygląda? Który obsłuży więcej rodzajów skryptów - realnie? Nie ukrywam, ze chciałbym mieć narzędzie, które:

1. się rozwija

2. ma możliwość wysyłania treści do coraz większej liczby rodzajów katalogów i precli

3. cena nie jest taka ważna...

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

@Leszczu, weź pod uwagę, że baza publiczna zanika, więc sens obsługi jak największej liczby skryptów schodzi na dalszy plan a poza tym, do publicznej bazy będzie się dodawać z miesiąca na miesiąc coraz mniej.

Weź DonLinka bo tańszy a za zaoszczędzone pieniądze postaw sobie jakieś blogi w Blogocopie. Ja też tam prawdopodobnie wejdę w najbliższych dniach, bo wygląda to na rozwojowy system a poza tym do @okazwłoka mam zaufanie, nawet pomimo tego że mnie rucha na terminach :D

Nie mamy zbyt wielu alternatyw, więc nie ma co wybrzydzać tylko trzeba działać jak najszybciej żeby stronki nabrały mocy, bo się za parę miesięcy wszyscy obudzimy z ręką w nocniku - to tak na marginesie :(

tak śmiga bardzo łanie program.

Ale w tym momencie brakuje mi w nim informacji dlaczego omijany jest dany katalog czy precel. Nie wiem na ile jest to do rozwiązania. Ale nie wiem dlaczego omija niektóre precle z prywatnej bazy, albo katalogi easydir.

No i przydałaby się aktualizacja bazy, bo mnóstwo jest zbanowanych.

SEO, SEO i SEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności