Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1. Po ostatniej aktualizacji przy rejestracji wordpressów nieraz mam taki błąd:

https://img853.images...3/9061/f2xm.png

co to za błąd i co ma google z tym wspólnego?

2. jak teraz rejestracja jest połączona z odbieraniem maili i mam ustawione kasowanie maili to przy rejestracji na skrzynce pojawiają się maile i mam:

Aktualnie odbiera email numer 532 i ta wartość się zwiększa ale przy podglądzie rejestracji jest komunikat: ALERTY:Nie ma wiÄcej wiadomoĹci na skrzynce

dopiero jak kliknę odbieraj maile od poaczątku to coś odbiera.

tu chyba jest błąd, że jak czyści co chwilę skrzynkę to powinno być automatyczne odbieranie maili cały czas od początku.

w automatycznej czarnej liście przydałaby się opcja przesuwania na nią adresów do których nie udało się dodać od określonego czasu (np. 90 dni).

wiele jest katalogów i precli, które kiedyś działały ale już nie działają i nie będą, a skrypt nie przesuwa ich na czarną listę bo wcześniej było wiele udanych dodań do nich

coś jest nie tak z dodawaniem ręcznie drupali. wrzuciłem listę zarejestrowanych w formacie adres___login___hasło i niby zaimportowało, w module Katalogi pokazuje ponad 100 drupali w prywatnej bazie ale po wejściu w tą bazę już nic tam nie ma

Nie wiem czy ktoś już zgłaszał, ale wywołując automatyczną aktualizację z 4.1.1 na 4.1.2 dostaję:

PROBLEM z: INSERT INTO `config` (`id`, `funkcja`, `wartosc_funkcji`) VALUES (NULL, 'idorejdrupal', '1'), (NULL, 'idorejarticlems', '1');

Skontaktuj się z supportem: eukaonly@o2.pl

Luksusowe apartamenty pod Krakowem - Ulica Srebrna

Pytałem jakiś miesiąc temu, jak można sprawdzić, czy działa OCRDL. Okazwłoka odpisał:

"Czy działa ocrdl - włącz walidację (w zakładce konfiguracji), a później sprawdź w katalogach validornot (w poszczególnych katalogach ocra)."

Mam katalog ocr-a, który nazywa się: ocr-c95ae6cf6.......... Ma objętość ok 5 MB. Nie znalazłem w żadnym podkatalogu tego katalogu żadnych obrazków do walidacji. Czy to znaczy, że ocr nie działa?, czy szukam nie tu i nie tego? Bo dalej nie wiem, czy ten ocr działa, czy nie.

Chyba coś nie tak jest z odbieraniem maili jest. Po jakimś czasie zrobił się wałek tego typu, że maili jest w skrzynce 3000 a info, że odbiera mail 4234. Każde wywołanaie rejestracja.php zwiększa tę wartość o 1. Drupale rejestruje, ale nie chce odebrać. Odbieranie od początku nie daje nic.

OCR puszczę w poniedziałek, chyba że jeszcze dzisiaj zdążę.

@pan od seo - jest błąd, dziś będzie poprawka z prywatnymi bazami.

@aboo - napisz do mnie na email.

@Andrzej103 - jeśli ma 5mb to muszą tam być obrazki

Błąd z mailami też jest - nie wziąłem 2 przypadków pod uwagę.

Po poprawce będą działały bez problemu drupale i emaile.

@bolesna_prawda - gdzie ten błąd wyskakuje? Nie przypominam sobie nic takiego :/

OK, wrzuciłem aktualizację do wersji 4.1.3:

4.1.3 - DonLinkage

2/11/2013

[x] poprawienie obsługi drupal i articlems

[x] możliwość osobnego usuwania zbanowanych proxy dla google i do postowania (plik config.php)

[x] dodanie opcji szukania na liście katalogów

[x] poprawienie rejestracji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności