Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Komentarze WP są normalnie obsługiwane z crona (ten sam co dodawanie do katalogów i precli, czyli cron.php).

Jeśli chodzi o omijanie typów katalogów[/b], nie zaobserwowałem czegoś takiego, jest to niemożliwe. Jedynie może być taka sytuacja, że w dobie nie zdąży zrobić wszystkich projektów. Dlatego można ustawiać priorytety.

Omijanie katalogów - może po prostu nie zawsze radzi sobie z dodaniem? Na przykład przy dużym czasie ładowania strony (jednoczesne ładowanie 20-30 stron z tego samego serwerka) musi ją pominąć, nie ma innej rady.

Z seokatalogami miałbym bardzo dużo zabawy - większy pożytek będzie z zakupienia sobie dodawarki dedykowanej jedynie dla seokatalogów. Mam inne priorytety co do dodawarki. Między innymi chcę wprowadzić ba... a jeszcze za wcześnie na zdradzanie planów.

Trzeba jeszcze poczekać troszeczkę :) W tym tygodniu wszystko się wyjaśni. Jeśli możesz podeślij mi na PW adres jakiegoś precelka aa na najnowszym wordpresie.

Ile wpisów dodaje Wam do Webmini? Mi 300, kiedyś prawie 1000. Soft się nie zmienił, więc wnioskuję, ze Webmini wyzdychały. Sprawdzałem wyrywkowo ręcznie i albo już nie ma katalogu, albo dodanie wpisu nie jest możliwe. Wszystkich jednak nie sprawdzę... Rzeczywiście tak źle z bazą publiczną, czy coś mi serwer nawala?

Już to sprawdzam, "żywych" webmini w bazie jest 1000.

W momencie edycji tego posta mam już 80 wpisów do webmini.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności